Afacere la cheie Pensiune Turistica în zona Castelului Bran

Afacere la cheie Pensiune Turistica  în zona Castelului Bran
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 3.986.000 EURO
CA Anuală: 3.267.892 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 3.500.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 802.581 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Situat într-una dintre cele mai vizitate 5 zone turistice din toată România, care impresionează prin peisajele sale naturale, acest complex turistic are foarte multe de oferit din multiple surse de venit, flux constant de clienți pe tot parcursul anului pentru a crește și a se extinde, precum și o istorie grozavă de afaceri. Proprietatea imobiliară este înconjurată de natură și peisaje montane și oferă multiple activități de vacanță, ospitalitatea și relaxarea fiind valorile principale de creștere în cadrul afacerii.

Produse și servicii

Situată la doar câțiva kilometri de Poiana Brasov sau de Predeal, la poalele munților Bucegi, această proprietate se întinde pe o suprafață generoasă de aprox. 2 ha de teren, având acces rapid spre majoritatea zonelor dezvoltate ale Județului Brașov.
Construcțiile existente au utilizare de pensiune turistică, fiind încadrată în categoria de 5 margarete. Oferă 100 de locuri de cazare, dispuse în combinație de 45 de camere și apartamente special amenajate și dotate cu mobilier ales specificului western.
Caracteristicile construcțiilor:
-Clădire cu regim de înălţime P+1E+M, suprafață 417mp, 14 camere de cazare fiecare cu baie proprie. În prezent clădirea este în curs de renovare și extindere cu încă 13 camere și o piscină interioară cu Centru SPA (saune, cameră de relaxare, camere de masaj, sală de fitness).
-Clădire cu regim de înălţime D+P+1E+M, suprafață 982mp, 17 camere de cazare și apartamente, fiecare cu baie proprie. Dispune de restaurant și bucătărie aferentă, având 200 locuri de luat masa distribuite atât în interior, cât și în exterior.
-Clădire cu regim de înălțime P+E1, suprafață 1000mp, cu sală de conferinte 60pax, sală pentru evenimente festive cu o capacitate de 200 de locuri complet dotată și echipată cu utilaje noi
- teren de tenis
- un modern spațiu pentru echitație întins pe o suprafață de 1500 mp, unde iubitorii de cai vin să se inițieze în tainele acestei activități relaxante și nobile, fiind compus din manej interior pentru echitație cu 6 boxe, grajd pentru cai cu 12 boxe și un apartament pentru personalul îngrijitor
și dispune de panourui solare de 70kw
-construcție tehnică pentru centrale termice.
Întreaga proprietate dispune de locuri de parcare special amenajate, spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Operațiuni

Vânzătorul a investit masiv în proprietate, realizând o viziune care maximizează metrul pătrat disponibil pentru veniturile din cameră, cât și costurile operaționale, extinzând în același timp terenul cu un loc frumos de tip Residence pentru 6 apartamente pe ½ ha, fără a afecta funcționarea complexului existent, generând astfel venituri și profituri suplimentare pe lângă complexul în sine.
Managementul acestei afaceri poate fi transferat cu ușurință către orice nou proprietar, fiind asigurată viitorului cumpărător o perioadă de câteva luni pentru transferul de know-how prin sprijin și instructajul necesar.

Active tangibile și intangibile

Proprietatea se desfășoară pe trei loturi separate cu titluri.
Se bucură de recenzii fantastice pe Booking, TripAdvisor, Google și Expedia pentru numeroasele sale servicii.
Afacerea se vinde împreună cu societatea purtătoare de profit, fară datorii, asigurându-se astfel cumpărătorului o activitate funcțională din aceeași zi cu:
*dotările corespunzătoare și aparatură specifică.
*contractele clienților, furnizorilor, salariaților, colaboratorilor,
*autorizații, avize, aprobări, atestate (în funcție de necesități),
*proprietatea imobiliară
*marca înregistrată, Brand, know-how,
*drepturi financiare.

Piață și potențial de dezvoltare

Resortul atrage oaspeți din Brașov deopotrivă, precum și călători naționali și internaționali care vizitează frumoasa Românie. Cu o rată de retenție bună a angajaților, o bază de clienți loială, afacerea reprezintă o bună oportunitate pentru investiție fiind situată direct pe calea unui progres comercial extins. Aspectele legate de nivelul cererii pentru cazările din zona montană îndeamnă investitorii să ia în considerare exploatarea potențialului de generare a veniturilor din turism. Astfel, se observă o dezvoltare a numărului de locuri de cazare, aceasta fiind direct proporțională cu cererea existentă pe piață.
Desigur, particularitatea ofertei invită la cunoșterea în detaliu.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 21-06-2015
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.866.173 RON
Marcă comercială 80.000 EURO
Fond comercial 486.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 3.000.000 EURO
Inventar aproximativ 26.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 16
Suport si training Da
Motivul vânzării Evoluție profesională și dezvoltare, schimbare reședință