Producător de sobe si cazane pe peleti

Producător de sobe si cazane pe peleti
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: N/A
CA Anuală: 96.170.100 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Bulgaria

Scurtă descriere

Producător local de sobe și cazane pe peleți cu un CAGR de ~50% în ultimii 5 ani. Compania proiectează, produce și vinde sobe pe peleți 5KW-30KW cu suprafață de încălzire de la 130 m³ până la 600 m³, cu sediul în vestul Bulgariei, într-o zonă bine conectată, chiar lângă orașul principal al provinciei.

Procesul de producție are loc în 2 hale de producție recent construite, care împart un singur teren. Angajator bine stabilit în regiune, cu un istoric remarcabil, compania este un client pe termen lung și bine privit al băncii, iar planurile viitoare de investiții și finanțare de creștere sunt binevenite și considerate ca fiind foarte bancabile. Fondatorul caută o investiție de la investitori financiari strategici, în principal pentru a sprijini strategia de creștere și pentru a ajuta la extinderea și pătrunderea sau creșterea ponderii pe piețele externe – în principal în Europa de Vest și Centrală.

Fondatorul caută, de asemenea, sprijin în încorporarea unei structuri organizaționale mai dezvoltate, cu o guvernanță corporativă care facilitează următoarea etapă de maturitate.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 250
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A