Producător de conserve de fructe si legume de vânzare

Producător de conserve de fructe si legume de vânzare
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 1.099.000 EURO
CA Anuală: 163.102 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Bulgaria

Scurtă descriere

Compania este un producător care furnizează supermarketurilor și distribuitorilor fructe și legume conservate în borcane și conserve.

Fabrica este situată într-o regiune bogată de legume, renumită pentru tradițiile sale agricole. Compania a fost fondată în 1992 cu misiunea de a oferi produse de calitate pe care clienții le vor adora. A acumulat expertiză și know-how puternice pe parcursul celor 30 de ani de succes pe piață. Compania începe prin a procura numai cele mai bune ingrediente - fructe și legume bio proaspete cultivate local, în mare parte direct de la fermieri. Acestea sunt procesate imediat, scopul fiind fabricarea și livrarea în aceeași zi. Acest lucru este posibil datorită echipei de experți și liniei de producție moderne, mecanizate a companiei. Procesul lor și rețetele dovedite în timp asigură produse excelente, cu un gust deosebit și natural.

Pe tot parcursul se mențin standarde stricte de calitate, fiind implementate sistemele de control al calității HACCEP. În plus, compania este certificată KOSHER.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 20
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A