Producator de burghie pentru lemn

Producator de burghie pentru lemn
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 3.500.000 EURO
CA Anuală: 2.415.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: Grand Est
Țara: France

Scurtă descriere

Compania este specializata in fabricarea de burghie pentru lemn. De asemenea, cumpără și vinde burghie pentru beton, metal, aluminiu și PVC.

Compania exportă 60% din producție în Europa, în principal în Germania, Italia, Austria și Marea Britanie. Baza de clienți este compusă din utilizatori și intermediari. Utilizatorii sunt în principal companii de căi ferate, în timp ce majoritatea intermediarilor sunt producători de burghie pentru beton. Firma operează pe o piață de nișă cu concurență foarte limitată. Compania este singura care oferă aceste produse în Franța; la scara europeana sunt 2 concurenti cu sediul in Austria. Această competiție este însă limitată din cauza capacităților de producție ale fiecărei companii. Deoarece toate cele trei companii au limitări structurale, niciuna nu invadează cota de piață a celeilalte.

Productia ar putea fi imbunatatita cu 50% printr-o extindere a halei de productie. Compania are 25 de acri (+/- 3.000 de metri pătrați) de teren nefolosit și proiectul a fost deja evaluat. Avizele pentru teren și utilaj au fost acordate la sfârșitul anului 2019, iar o parte din proiect este subvenționată.

Un cumpărător cu profil industrial ar fi potrivit. Cineva care are deja cunoștințe despre industrie este o cerință, deoarece modelul de afaceri este specific.

Proprietatea imobiliară este în valoare de 1.204 K€.
Motivul vânzării este pensionarea celor 2 proprietari.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 18
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A