Platforma digitală de furnizare a canabisului medical

Platforma digitală de furnizare a canabisului medical
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: N/A
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar N/A
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: N/A
Țara: Germany

Scurtă descriere

O platformă online intuitivă care permite în mod inovator pacienților, medicilor, farmaciilor și angrosiștilor să interacționeze fără efort - prin informații de încredere despre produse, încărcarea rețetelor, o selecție cuprinzătoare de produse cu livrare rapidă, dar și prin ore de consultație pentru îngrijire telemedicală.

Capitalul de încă 550.000 de euro permite realizarea unei soluții inexistente până acum pentru îngrijirea medicală bazată pe canabis, inițial în Elveția.

Această piață online a unei platforme inovatoare pentru pacienți pe această piață emergentă redefinește exclusivitatea - platforma este unică și centralizată atât din punct de vedere tehnic, cât și strategic prin intermediul unei structuri centrale de date, integrând toți actorii importanți, cum ar fi profesioniștii din domeniul medical, farmaciile și furnizorii, într-un sistem închis.

Până în prezent, nu există o soluție comparabilă sau chiar o soluție eficientă și coordonată pentru furnizarea de canabis medical în Elveția. Echipa experimentată, formată din medici de renume, experți tehnici și cunoscători ai industriei, lucrează îndeaproape pentru a oferi integrarea unică și fără cusur a profesioniștilor din domeniul medical, a dispensarelor și a pacienților într-un mediu digital de ultimă generație, prin intermediul unor interfețe bidirecționale inovatoare.

Un atu cheie este parteneriatul strategic cu "TB Farming", un renumit producător elvețian de canabis. Acest parteneriat aduce o expertiză cuprinzătoare în domeniul managementului calității și garantează canabisul medicinal de înaltă calitate bazat pe cele mai înalte standarde de calitate.

Echipa fondatoare competentă a stabilit o rețea extinsă cu farmacii, medici și producători. Toți acești parteneri dețin licențele necesare pentru canabisul medicinal în Elveția. Această rețea consolidează poziția tinerei companii și face posibilă integrarea fără probleme a platformei în structura existentă de asistență medicală.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci N/A
Inventar aproximativ N/A
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 3
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A