Pensiune elegantă de vânzare, Brașov

Pensiune elegantă de vânzare, Brașov
Ascendent Imobiliare
Agent imobiliar
Christina Epure
Brașov
+40 736 797 203
Preț de vânzare: 1.250.000 EURO
CA Anuală: RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Propunem spre vânzare pensiune mobilată și utilată complet conform standardelor de 3 stele, situată în zona ultracentrală a orașului Brașov, cu o priveliște deosebită către muntele Tâmpa.

Produse și servicii

Camerele sunt amenajate cu mobilier nou, decorate elegant, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, mini-bar, finisaje calitative de tip parchet masiv din stejar , ferestre cu geam termopan izolate fonic, încălzire pe gaz cu 4 centrale termice proprii .

Operațiuni

Proprietatea oferă 34 locuri de cazare în regim de 3 stele, având un total de 13 camere cu băi proprii, împărțite în camere single, camere duble standard, camere duble superioare, camere family și suite cu două dormitoare, recepție, sală de mese și bucătărie, grup sanitar, salină, este de tip S+P+E, dispune de un teren total de 345 mp, o amprentă construită la sol de 275 mp și o suprafață desfașurată de 795 mp.

Piață și potențial de dezvoltare

Datorită amplasamentului de excepție , dispune de acces la toate facilitățile urbane, mijloace de transport în comun, obiective turistice de mare interes precum : Biserica Neagră, Bastionul Țesătorilor, Strada Sforii, Bastionul și Canalul Draft, Piața Sfatului și Casa Negustorilor, Muzeul de Artă, Turnul Alb și Negru, etc. , cea mai apropiată staţie de autobuz se află la numai 10 m de pensiune iar gara din Braşov este situată la 3,8 km .

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Suport si training N/A
Motivul vânzării Motive de familie