Pensiune de vânzare, Viștișoara

Pensiune de vânzare, Viștișoara
Ascendent Imobiliare
Agent imobiliar
Christina Epure
Brașov
+40 736 797 203
Preț de vânzare: 550.000 EURO
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Viștișoara
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem spre vânzare un loc de vis, situat în centrul țării, la marginea de vest a județului Brașov, pe DN 1, cu o panoramă minunată către poalele munţilor Făgăraș.

Produse și servicii

Este o construcție cu fundație de beton și fier, cu pereți construiți din cărămidă cu goluri specifice creșterii calității termoizolante și fonoizolatoare, acoperiș cu țiglă ceramică cu o izolație de 20 cm rulouri de vată bazaltică, precum și ferestre cu tâmplărie din lemn și geamuri duble tip termopan. Izolația din pereți este asigurată de 10 cm de vată bazaltică, o folie impermeabilă și lambriu exterior din lemn tratat. Încălzirea în pensiune se realizează cu o centrală de 80kw pe lemne Viesmann, iar în anotimpul verii, apa caldă se produce cu o centrală de 40kw pe lemne+9 panouri solare și o rezistență electrică. Pensiunea beneficiază de toate utilitățile, gazul a fost racordat de curând, există o fosă de 10.000 lt ce poate fi vidanjată, în interiorul căreia se folosește soluție biologică pentru epurarea apelor uzate. Apa este asigurată de un puț forat, hidrofor și un tanc de 200 lt pentru a asigura presiunea până la etajul 2, având și 2 puffere de 800 lt și 1500 lt. Internetul în pensiune este cablat prin fibră optică, iar partea de televiziune este asigurată de 2 antene satelit, având semnal foarte bun.

Operațiuni

Pensiune construită de proprietari în anii 2012 - 2015, pe un teren de 1.800 mp și o amprentă la sol de 360 mp, formată din parter și 2 etaje, cu o compoziție de 12 camere, dintre care 2 apartamente, 2 camere duble, 3 camere triple și 3 tip cvadruple. Este o locație în mijlocul unei păduri, cu foițor special amenajat pentru grătar, cu 2 terase, dintre care o pergolă decorată cu hamace și spațiu de servit masa, cu jardiniere de lemn cu flori, oferind și seara un spațiu special pentru focul de tabără. Parterul proprietății ariat pe o suprafață utilă de aproximativ 300 mp, vă întâmpină cu lumină naturală, având pereți de sticlă în exterior, aducând astfel, fiecare anotimp în interior. Configurația de pe acest nivel este una diversă, oferind varietate în organizare și beneficii, avem recepția cu o zona de relaxare ziua, iar seara vă puteți bucura de mica bibliotecă sau căldura șemineului.
De asemenea este sala de mese, cu salon de relaxare pe canapele, bucătărie dotată cu aparatură profesionială, 2 grupuri sanitare distincte pentru personal, cameră tehnică, iar pentru iubitorii de jocuri aveți biliard, mese de soccer, scrable, cărți etc. Scările ne poartă la etajele superioare, fiecare nivel cu o compoziție de câte 5 unități, complet echipate și amenajate modern, fiecare cu baie și terasă exterioară cu vedere spre munți. Linia de specific s-a dorit a fi una rustică, reliefând tușeul designerului, prin piatra naturală ce încadrează pervazurile geamurilor, prin coloristica camerelor în tonuri energizante și prin flancarea cu lemn, atât în interior cât și în exterior.

Se vinde la cheie, cu absolut toate echipamentele și dotările din camere și bucătărie, pentru a asigura funcționalitatea acesteia ca și business. Ratingul și recenziile sunt foarte bune, cu un scor de 9,6*** pe booking.com

Piață și potențial de dezvoltare

Există oportunitatea de preluare a clienților fideli, deoarece sunt contracte în derulare de 5 ani cu Himalaya Travel pe partea de tabere de copii, tabere yoga, cât și colaboratori pentru închirieri evenimente, nunți, botezuri, team buildinguri sau pur și simplu oaspeții casei, care se întorc aici, pentru relaxare și petrecerea unui weekend în mijlocul naturii, departe de zgomotul orașului.

Infrastructura minunată, mâncarea autentică, peisaje care îți taie respirația și aventura cu atracții turistice deosebite: Mănăstirea Sâmbăta, Aventura parc Dragus pentru familii și copii, Cetatea Făgărașului, Bâlea Lac, mănăstirile de la Sâmbăta, Herghelia cailor lipițani, una dintre cele mai importante din lume,  Muzeul de pânze și povești, plimbări cu caiacul pe râul Olt, păstrăvăria Albota cu camping, paintball și drumeții montane etc.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Suport si training N/A
Motivul vânzării Motive de familie