Magazin Online de vânzare - Peruci și Extensii de Păr

Magazin online de vânzare
Oraș : N/A
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 15000
Profit din exploatare (EBITDA) : 17892
CA Anuală : 34455
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Această afacere de vânzare reprezintă un magazin online - brand de peruci & extensii din România create din cea mai nouă generație de fibre sintetice termorezistente din lume.

Produsele arată și se comportă ca părul natural, însă la un preț mult mai avantajos.

Produs și serviciu

Brand-ul a luat naștere în anul 2021 la finalul lunii aprilie și a avut un real succes, în luna iunie reușind să acopere deja investiția inițială, cu vânzări de 1500 EUR. La momentul respectiv perucile erau singurul tip de produs vândut, urmând ca la începutul anului 2022 să se diversifice stocul cu cozi
sintetice și extensii de păr (cu clips și flip-in).

Vânzările au fluctuat de la o lună la alta în funcție de sezon și de implicarea administratorului în acțiunile de promovare.

Operațiuni

Reacția consumatorului a fost una clar pozitivă, primind astfel doar recenzii de 5 stele (care se pot regăsi pe pagina de Facebook).

Clientele au făcut de multe ori comparație cu brand-uri cunoscute din industria de profil din România. La momentul actual (respectiv luna mai 2022), compania apare organic pe primele pagini Google la majoritatea cuvintelor cheie, însă incepând cu luna iunie 2022 se investește  lunar în promovare prin Google Ads, pentru o afișare constantă în primele rezultate.

Există în plan mai multe strategii de marketing care ar urma să fie implementate pentru dezvoltare.


Active tangibile și intangibile


Afacerea se vinde la cheie, cu tot stocul de produse, consumabile pentru pregătirea comenzilor, website de e-commerce modern și performant, know-how, liste de furnizori, grup privat de WhatsApp pentru un club al clientelor fidele, bază de date de peste 200 de clienți abonați pe MailChimp. 

Website-ul este dezvoltat pe platforma Wordpress, cu funcționalitatea magazinului online în Woocommerce. Design-ul web este unic, fiind creat de la 0 anterior în Adobe XD.
Magazinul online deține peste 100 de produse cu plugin dedicat stocurilor și cu integrarea plății cu cardul prin EuPlatesc.
Respectă principiile de UI/UX design, este ușor de folosit și este optimizat pentru orice dispozitiv (responsive).
Adăugarea de pagini și editarea conținutului sunt simplu de efectuat întrucât site-ul este realizat cu un Website Builder (Elementor). Este tradus in limba engleză și beneficiază de contract încheiat cu o firmă de curierat internațional, astfel se pot livra produse în toată lumea.
Domeniul și hosting-ul sunt valabile până în martie 2023, urmând a se prelungi atunci.
Se va oferi mentenanță gratuită în primul an de zile și training în primele 3 luni de la achiziție, pentru utilizarea panoului de control.

Afacerea se vinde fără SRL. 

Benefiiciile cumpărătorului

Activitatea se poate desfășura de oriunde din țară.
Piață și potențial de dezvoltare.
Acest magazin online de vânzare este relativ usor de extins pe viitor prin produse noi, prin extindere teritorială, marketing.

Pentru informații suplimentare referitoare la această oportunitate, vă invităm
să luați legătura cu reprezentantul vânzătorului!

Informații detaliate

Domeniul de activitate : comerț online
Afacere stabilită în data de : 2021-04-06
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 16355
Suport si training : Da
Motivul vânzării : Evoluție profesională și dezvoltare