Magazin online de vânzare - import și distribuție articole pentru copii

Magazin online de vânzare cu articole copii
Oraș : Otopeni
Județ : Ilfov
Preț de vânzare : 250000
Profit din exploatare (EBITDA) : 232257
CA Anuală : 1650550
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Exclusiv pe platforma noastră vă prezentăm un magazin online de vânzare, o afacere de tip e-commerce, specializată pe importul și distribuția de articole pentru copii. Afacerea de vânzare este operată prin intermediul a trei website-uri diferite. Unul este de tip B2B și distribuie în sistem dropshipping către alte magazine online de profil, iar două se adresează părinților cu copii între 0 - 7 ani. 

Acest magazin online de vânzare este o afacere de familie, cu un asociat unic și administrator și are o prezență pe piață de peste 10 ani. Activitatea comercială se desfășoară exclusiv online, ceea ce permite noului proprietar să preia și să gestioneze afacerea din orice localitate din țară sau chiar din afara granițelor României. Afacerea este gestionată cu succes de 3 angajați, necesarul mic de personal fiind un atu în condițiile provocatoare cu care se confruntă angajatorii în privința resursei umane.

Dezvoltarea afacerii a urmărit 3 direcții importante:

  • realizarea website-urilor proprii ca platformă unică de către programatorul angajat al firmei. Întreținerea și automatizarea lor (scanarea comenzii, emiterea automată a facturii și AWB-ului, stocuri în timp real, poze cu descrieri detaliate la fiecare produs), integrarea unor tehnologii noi (API pentru distribuitori și marketplace-uri), asistență prin chat-live.
  • vânzarea pe marketplace-uri locale și internaționale. Afacerea este printre primele 50 de magazine online înscrise pe eMag Marketplace, cea ce a însemnat prezența pe piața din Ungaria și Bulgaria. Contul se poate transfera noului proprietar. 
  • implementarea dropshipping-ului a generat contracte de tip B2B cu peste 100 de magazine online. Lista clienților este transferabilă către noul proprietar.

În calitate de importator direct, administratorul afacerii a creat o relație profesională de calitate cu furnizorii, devenind unic importator pentru anumite branduri, iar din 2020 a devenit proprietarul unei mărci înregistrate de produse, care a generat profit într-o perioadă scurtă de timp. 

E-Commerce-ul este un domeniu cu o creștere de 30% în anul 2020 față de 2019 și cu un potențial semnificativ de dezvoltare și pe viitor. Un magazin online de vânzare, funcțional și cu profit anual, care se adresează părinților, reprezintă una dintre nișele de piață care generează permanent noi clienți; clienți care doresc să ofere copiilor lor cele mai bune articole pentru siguranța, plăcerea și dezvoltarea armonioasă în primii ani de viață. Adică exact produsele comercializate de acest magazin online! În plus, dezvoltarea e-commerce B2B asigură volume mari de vânzări și promovarea mărcii înregistrate, cu beneficii pentru diferențierea în fața concurenței.

Afacerea se vinde integral: firma plătitoare de TVA cu cele 3 site-uri, marca înregistrată, liste de furnizori și clienți, stocuri iar proprietarul facilitează transmiterea de know-how pentru un interval de 3 luni.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 14-09-2010
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 27000
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 517528
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 860873
Motivul vânzării : Schimbare domeniu de activitate