De vânzare active în domeniul eficienței energetice

active în domeniul eficienței energetice
Oraș : București
Județ : București
Preț de vânzare : 127400

Vă prezentăm o oportunitate de achiziție deosebită: vânzare de active în domeniul eficienței energetice!


Eficiența energetică se conturează ca o componentă esențială a oricărei afaceri, mai ales de la începutul acestui an o dată cu aplicarea regulamentului privind taxonomia europeană, prin care activitățile economice sunt evaluate și calificate din perspectiva sustenabilității.
Conform unei statistici realizate de Siemens, monitorizarea energiei pentru identificarea risipei, este tehnologia cea mai puțin costisitoare dintre cele existente și care oferă cea mai mare rentabiltate a investiției, de până la 40%.
În acest context, în aprilie 2021 a fost semnat un contract de parteneriat cu Best Energy Ltd.din UK, prin care s-au achiziționat echipamentele și licența pentru 5 ani, administratorul dorind să creeze și să dezvolte o afacere de succes.
O situație neprevăzută obligă spre vânzarea acestor active în domeniul eficienței energetice - un trend care garantează succesul alături de un partener cu reprezentare globală cum este Best Energy Ltd.

Active tangibile și intangibile

Activele din domeniul eficienței energetice care fac obiectul acestei vânzări, reprezintă tehnologii de ultimă generație pentru monitorizarea în timp real a
- energiei consumate,
- temperaturii,
- umidității,
- calității aerului,
- luminii și multe altele.
Sistemul de tip IoT generează automat rapoarte, alerte și alarme prin SaaS și transformă orice sediu, hală, depozit, fabrică sau instituție într-o clădire inteligentă, cu propriul BMS (sistem de management al clădirii) din perspectiva energiei.
Împreună cu activele de vânzare se vor transfera toate drepturile și condițiile agreate în contractul cu Compania Best Energy Ltd. și website-ul creat pentru afacere.

 Piață și potențial de dezvoltare

Condițiile stringente economice și de mediu au creat o nevoie capitală pentru soluții de eficientizare a consumului energetic pentru toți actorii economici. Astfel, clienții care au nevoie de acestă tehnologie provin atât din mediul privat, cât și din cel public. Compania globală Best Energy Ltd. este prezentă în peste 48 de țări și conferă prin acest parteneriat sprijin tehnic, de marketing și oferă training atât licențiatului, cât și echipei cu care acesta lucrează.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Servicii de monitorizare eficiență energetică
Afacere stabilită în data de : 2021-04-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 128000
Suport si training : Da
Motivul vânzării : Probleme de sănătate