Afacere profitabilă de vânzare - produse pentru artă și craft

afacere de vânzare profitabilă
Preț de vânzare : 360000
Profit din exploatare (EBITDA) : 626333
CA Anuală : 1845441
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Afacere profitabilă de vânzare în domeniul producției și distribuției de articole pentru craft și artă, care se adresează tuturor categoriilor de vârstă! Cu o vechime de 8 ani pe piața din România, acestă afacere a deschis practic nișa produselor pentru pasionații-amatori de artă în țara noastră și a reușit să-și consolideze o poziție de top pe acest segment de activitate.

Concretizată într-un magazin fizic - pentru vânzările B2C, un depozit - pe relația B2B și un magazin online, afacerea a înregistrat o performanță financiară de excepție în ultimii ani, cu o ușoară scădere în 2019, pe fondul pandemiei. Majoritatea magazinelor fizice existente până la acel moment au fost închise, iar activitatea reorientată către online, soluție care s-a dovedit câștigătoare pentru profitabilitatea societății.

Provocarea specifică perioadei 2019-2020 a fost folosită de administratorul societății și pentru a recalibra strategia de marketing și a balanței contabile, soluție care a generat o creștere a profitului cu 400% în 2020, față de anul precedent. Tendința s-a menținut și în 2021, iar estimarea pentru 2022 prevede dublarea Cifrei de Afacere față de anul precedent. 

Această afacere de vânzare, care generează peste 100.000 eur profit anual, oferă clienților posibilitatea personalizării produselor, printr-o tehnică unică, aspect diferențiator important față de concurență.

Piața pentru acest tip de afacere este în plină dezvoltare, produsele pentru craft și artă fiind tot mai căutate în contextul semnalării nevoii de relaxare și de recuperare a motricității fine pentru copii și tineri, precum și a nevoii de menținere a acuității cognitive pentru pensionari. 

Afacerea de vânzare, profitabilă - produse pentru artă și craft - se transferă către un nou proprietar cu active, stocuri, platformă Wordpress automatizată, portofoliu de clienți, platforme de social-media Facebook și Instagram, brand înregistrat la nivel european la OSIM, angajați.

Motivul vânzării - administratorul societății emigrează în SUA.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Producție și retail
Afacere stabilită în data de : 2014-03-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 10000
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Nu
Inventar aproximativ : 250.000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1047701
Motivul vânzării : emigrare în SUA