Magazin online de top în domeniul igienei și sănătății orale

Magazin online de top în domeniul igienei și sănătății orale
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 786.000 EURO
CA Anuală: 2.025.636 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 496.286 RON
Județ / Localitate: Romania
Țara: Romania

Scurtă descriere

Un magazin online de succes în domeniul igienei și sănătății orale, este disponibilă pentru preluare, oferind oportunitatea de a profita de piața în creștere și potențialul de dezvoltare.
Cu o gamă diversificată de produse și servicii de înaltă calitate, afacerea răspunde cererii în creștere a consumatorilor preocupați de sănătatea orală. Cu operațiuni online eficiente și active tangibile și intangibile transferabile, inclusiv un site web bine dezvoltat și relații solide cu furnizorii, preluarea acestei afaceri oferă o bază solidă pentru succesul viitorului cumpărător. Industria igienei și sănătății orale a înregistrat o evoluție semnificativă în anul 2022, cu creșterea cererii, digitalizarea, inovația și focusul pe produse naturale și organice, oferind astfel perspective promițătoare și oportunități de creștere în acest domeniu.

Produse și servicii

Magazinul este structurat pe 4 categorii mari de produse și oferă o gamă diversificată de produse de înaltă calitate. Portofoliul de produse este conceput pentru a satisface exigențele clienților: produse pentru albirea dinților, dispozitive și accesorii de igienizare orală avansate, precum irigatoarele dentare și curățătoarele de limbă, periuțe de dinți de ultimă generație echipate cu tehnologie avansată pentru o curățare eficientă și confortabilă.

Operațiuni

În prezent afacerea este gestionată de către administratorul societății. Pentru preluarea si gestionarea comenzilor este prevazută o strategie de mutarea a acestor activitati catre un centru de fullfilment (implică toate etapele necesare pentru a procesa și livra produsele sau serviciile solicitate de clienți, inclusiv gestionarea stocurilor, preluarea comenzilor, ambalarea, expedierea și livrarea finală).
Magazinul online dispune de un panou de admin cu functionalități multiple (adaugare/modificare produse, discounturi în funcție de valoarea achiziționată, discounturi de producători, feedback de la clienți, formulare de retur, formulare de garanție, articole). În cadrul magazinului este implementat procesatorul de plăți cu cardul (online, prin sms sau link de plată). Site-ul este optimizat pentru varianta mobile. Platforma a fost de asemenea actualizată și are mentenanță asigurată pentru varianta actuală a magazinului online. Toate operațiunile ce implica contabilitate, marketing, sunt externalizate iar in curând logistica și livrarea vor fi gestionate în mod mai eficient, externalizat.

Active tangibile și intangibile

Vei avea acces la active intangibile esențiale, cum ar fi un site web bine dezvoltat și optimizat, relații consolidate cu furnizorii și parteneri de încredere și o bază solidă de clienți loiali. Contractele actuale se pot transfera în aceleași condiți. Aceste active transferabile îți vor permite să preiei afacerea și să îți pui amprenta într-un timp scurt.

Piață și potențial de dezvoltare

Potențialul de dezvoltare în domeniul igienei și sănătății orale este promițător. Oamenii sunt tot mai preocupați de sănătatea orală, iar cererea pentru produse și servicii specializate continuă să crească. Avansurile în tehnologie și inovație oferă oportunități de dezvoltare a produselor și serviciilor, iar extinderea comerțului online permite accesul la piețe globale. În plus, educația și conștientizarea în continuă creștere susțin dezvoltarea și creșterea cererii pentru produse naturale și organice.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 30-05-2018
Cifră de afaceri din anii anteriori 1.690.830 RON
Marcă comercială 20.000 EURO
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 200.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 1
Suport si training Da
Motivul vânzării Evoluție profesională și dezvoltare antreprenorială