Magazin de materiale pentru arte plastice și activități artistice

Magazin de materiale pentru arte plastice și activități artistice
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 650.000 EURO
CA Anuală: 5.486.912 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 361.958 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Această afacere și-a început activitatea în anul 2002, aprovizionând cu materiale pentru pictură elevii de la liceul de Artă Brașov. Ulterior, și-a extins activitatea, adresându-se și artiștilor plastici și artizanilor, studenților, școlarilor și preșcolarilor, pentru orele de tehnologie /lucru manual.

Astăzi comercializează materiale pentru tot ce înseamnă activitate artistică și de îndemânare.

Pentru a susține aceste activități, s-au organizat ateliere de creație, atât la sediul societății cât și în școli, grădinițe, târguri, expoziții.

În acest fel, pe de-o parte afacerea este cunoscută de cei interesați de aceste activități, pe de altă parte, contribuie activ la dezvoltarea mentalității de a confecționa cu propriile mâini decorațiuni și lucrări de artă.

Afacerea are o clientelă de lungă durată și loială, persoanele cărora se adresează fiind atât profesioniști cât și amatori sau persoane care doar ocazional meșteresc sau pictează.

Comercializarea materialelor pentru arte plastice și îndemânare se face atât prin magazinul propriu întru-un spațiu locativ din Brașov, închiriat, cât și prin magazinul online al site-ului propriu.

În ultimi doi ani, atelierele de creație s-au desfășurat în format online, sub formă de tutoriale, ateliere pe skipe. Astfel, afacerea s-a adaptat foarte bine la situația generată de Covid-19, reușind să gestioneze cu și mai mult succes activitatea, veniturile din vânzările afacerii crescând într-un mod constant.

Operațiuni

RATING FINANCIAR 2020 - 9.4
Compania are o situație financiară stabilă. Profitabilitatea operațională, cea netă precum și indicatorii de bilanț indică o stabilitate financiară fără riscuri pentru perioada următoare.


PROFITABILITATE
Indicator Evaluare 2019 2020

Marja Profitului Net 8.5 % 10.9 %

De asemenea, are un nume bine cunoscut și respectat în piața locală, brand deținut prin intermediul unei mărci înregistrate, promovat pe toate canalele, inclusiv prin social-media.

Prin intermediul atelierelor de creație a ajuns la clienții din întreaga țară, nu doar din Brașov, acestea fiind un bun suport pentru creșterea vânzărilor în magazinul online.

Prețul de vânzare este de 650.000 eur și include un pachet complet:

Societatea SRL fără datorii, stoc de produse și materiale, parteneri cheie (furnizori și contacte de bază necesari unei bune desfășurări a activității), personal calificat și de încredere, bază de clienți, site-ul și toate activele online, planuri de dezvoltare.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-07-2009
Cifră de afaceri din anii anteriori 3.760.085 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 373.616 EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 25
Suport si training Da
Motivul vânzării Evoluție profesională si dezvoltare, diversificare