Magazin cu amănuntul și centru de ciclism

Magazin cu amănuntul și centru de ciclism
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 2.000.000 EURO
CA Anuală: 11.179.724 RON
Total Patrimoniu Imobiliar N/A
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Barcelona
Țara: Spain

Scurtă descriere

Magazin cu amănuntul și centru de ciclism, cu un atelier de reparații, vânzare de accesorii, îmbrăcăminte, închiriere de biciclete, organizare de plimbări de agrement și turism cu bicicleta.
Partenerii fondatori au deschis magazinul lângă Barcelona (Terrassa) în 2006, pe care l-au extins ulterior prin achiziționarea unui alt spațiu cu o suprafață mai mare prin autofinanțare în 2008. În 2011, s-au mutat într-un spațiu mai mare de aproximativ 600m2, de asemenea autofinanțat.
În cele din urmă, în septembrie 2016, s-au mutat în locația actuală de 700m2. Afacerea lor a crescut în mod constant, împreună cu veniturile lor. În 2011, veniturile lor erau de aproximativ 600.000 de euro, ajungând la 1 milion de euro în 2017. În prezent, în 2023, veniturile lor se ridică la 2,5 milioane de euro. Această creștere a veniturilor a fost constantă și exponențială, în special în ultimii 5 ani, cu o creștere și mai mare în timpul pandemiei.
Datorită vânzărilor online, ajung la clienți din toată Spania și Portugalia, fiind unul dintre principalii comercianți cu amănuntul specializați în ciclism din Catalonia și unul dintre cei mai mari din Spania. În acest moment, vânzările online reprezintă 30% din veniturile lor totale.
Ca urmare a succesului lor, partenerii consideră că este timpul să se extindă și să devină cel mai bun magazin de vânzare cu amănuntul din industria ciclistă. Ei își propun să se dezvolte și să devină o operațiune la scară largă. Pentru a realiza acest lucru, ei caută în mod activ un partener investitor, dar sunt, de asemenea, deschiși la posibilitatea de a vinde compania.
Motivul vânzării: În ultimii ani, compania a cunoscut o creștere remarcabilă. Pentru a-și duce progresul la nivelul următor, aceștia caută în mod activ un investitor care să se alăture companiei. Proprietarii sunt deschiși să discute despre achiziția întregii companii.

Compania are o prezență puternică în Catalonia și pe piața spaniolă, precum și o anumită prezență în Portugalia.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci N/A
Inventar aproximativ N/A
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 7
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A