Magazin alimentar profitabil, de vânzare

Magazin alimentar profitabil, de vânzare
Expert broker de afaceri - Adrian Țepeluș
Broker de afaceri
Adrian Țepeluș
Preț de vânzare: 47.000 EURO
CA Anuală: 1.346.774 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 47.356 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o afacere la cheie din Brașov, situată într-unul dintre cele mai populate cartiere ale orașului. Proprietarii nu vând doar un business, ci vând o afacere de familie, înființată în urma faptului că, la momentul respectiv, în zonă era foarte mare nevoie de un magazin alimentar de proximitate.

Produse și servicii

În timp, afacerea s-a dezvoltat armonios, axându-se mai ales pe vânzarea de legume și fructe de calitate, pe lângă celelalte tipuri de produse. Tocmai accentul pe calitatea mărfurilor face încă diferența față de restul magazinelor din cartier. După o perioadă de creștere independentă, proprietarii au decis că cea mai bună cale de dezvoltare a afacerii ar fi asocierea cu rețeaua „LaDoiPași”.

Operațiuni

Dintre argumentele pro francizării, menționăm aici criteriile de asociere avantajoase pentru francizat, deoarece există o libertate deplină în administrarea afacerii de către fiecare proprietar în parte. Fiecare alege cum gestionează produsele, stocurile sau angajații. Franciza LaDoiPași este, desigur, un partener puternic, cu experiență, care creștete vizibilitatea magazinului în raport cu alte locații asemănătoare din cartier, datorită faptului că acesta operează sub un brand puternic, cunoscut la nivel național.

Un alt atuu al acesteui magazin alimentar cu profit este legat de partea financiară: „parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primeșți susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare, consultanță în amenajarea spațiului sau programe de training pentru angajații tăi.”

Piață și potențial de dezvoltare

Mai mult, prin asocierea cu franciza LaDoiPași, aprovizionarea magazinului nu este deloc problematică. Se comandă produsele, iar cei de la METRO le livrează. „Pentru că afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține oferindu-ți oferte exclusive și prețuri preferențiale, dacă alegi să faci parte din franciză.”

Deoarece doresc să exploreze și alte oportunități de business pe piața locală, proprietarii au ales să vândă această afacere la cheie.

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în uram semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 09-10-2009
Cifră de afaceri din anii anteriori 1.359.295 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 200.000 EURO
Inventarul inclus în preț Nu
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Implicare activă în alte afaceri
Spinning loader