Lider european EMS Fitness, Producător & E-commerce - 4.1 m EUR

Lider european EMS Fitness, Producător & E-commerce - 4.1 m EUR
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 4.100.000 EURO
CA Anuală: 10.356.780 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Germany

Scurtă descriere

De vânzare producător și comerciant cu amănuntul EMS foarte profitabil din regiunea DACH, cu o afacere care poate fi multiplicată în întreaga Europă și un brand puternic.
O echipă competentă de angajați și, în plus, freelanceri cu experiență au generat produse de înaltă tehnologie pentru stimularea electro-musculară (EMS), o cifră de afaceri recentă de peste 2 milioane EUR cu marje EBITDA anuale de până la 28%. Creșteri ale vânzărilor de > 60% atât în 2019, cât și în 2020.
O inovație de succes a produsului din toamna anului 2022 promite din nou o creștere puternică a vânzărilor cu încă aprox. 20% pentru anul curent 2023. Compania a stabilit deja cursul pentru o creștere ulterioară, în special la nivel internațional.
Tendința tânără de fitness EMS se bucură de o creștere neîntreruptă în Europa și în lume, cu tot mai multe studiouri EMS și de fitness deschise și cererea de sisteme EMS cu costume etc. în continuă creștere în întreaga Europă și în întreaga lume. Grupul țintă este reprezentat de persoanele de vârstă mijlocie cu cheltuieli ridicate, precum și de studiourile EMS și de fitness.
Compania menține mărci puternice, diverse domenii și 4 cereri de brevet. Produsele sunt fabricate în conformitate cu specificațiile acestora de către producători de încredere și de înaltă calitate din Orientul Îndepărtat și sunt vândute direct clienților prin intermediul propriului magazin online și al altor canale.
Opțional, proprietatea privată a companiei poate fi închiriată sau cumpărată. Aceasta este o ocazie rară de a achiziționa o companie inovatoare și sănătoasă în general, cu perspective de creștere considerabile.

Se oferă sprijin în faza de pre-vânzare.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 11
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A