Librărie de vânzare și firmă profitabilă, eligibilă pentru accesarea finanțărilor nerambursabile

Librărie de vânzare și firmă profitabilă, eligibilă pentru accesarea finanțărilor nerambursabile
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 5.000 EURO
CA Anuală: 407.534 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 6.413 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Librăria de vânzare pe care o prezentăm astăzi este situată în Brașov.

Produse și servicii

Este specializată în domeniul vânzării de jucării și jocuri, cărți pentru copii de toate vârstele, manuale școlare, rechizite și o gamă variată de produse și materiale folosite pentru a dezvolta creativitatea și ingeniozitatea copiilor, dar și adulților. De asemenea, librăria de vânzare comercializează, prin magazinul fizic, dar și în mediul online, o gamă variată de produse de papetărie și alte diverse produse din această nișă.

Operațiuni

Clienții librăriei sunt, în mare parte, oameni care iubesc lectura și care au cumpărat mereu și vor continua să cumpere cărți noi în, în format clasic, în formate electronice sau chiar pe medii digitale noi, cum ar fi cărți audio, printate pe lemn, etc. Afacerile tip librărie nu aduc profituri foarte mari, dar sunt variante potrivite pentru cei care au o pasiune pentru cărți și care doresc să obțină un venit constant din activitățile preferate.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei librării de vânzare este faptul că ea însăși este o activitate ce se poate desfășura pe termen nelimitat, fiind ușor de relocat, în caz de nevoie și cu numeroase variante de extindere sau dezvoltare către produse și piețe noi. Practic, comparativ cu alte tipuri de afaceri, cum ar fi cele nișate pe hrană sau îmbrăcăminte, rata profitului librăriilor nu este foarte mare, dar este stabilă și costurile fixe pot scădea considerabil prin optimizarea proceselor și mutarea unei părți a activității în mediul online.

Piață și potențial de dezvoltare

În fine, această librărie de vânzare are un mare potențial de dezvoltare, prin posibilitatea ca viitorul proprietar al firmei să acceseze fonduri nerambursabile și să extindă considerabil afacerea.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 20-03-1996
Cifră de afaceri din anii anteriori 333.460 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial 3.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 333.460 EURO
Inventarul inclus în preț Nu
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Implicare in alte afaceri