Investește într-o Afacere Profitabilă și În Crestere: Distribuitor Exclusiv de Vinuri Non-alcoolice

Investește într-o Afacere Profitabilă și În Crestere: Distribuitor Exclusiv de Vinuri Non-alcoolice
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 39.800 EURO
CA Anuală: 118.269 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 11.587 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

O investiție inteligentă într-o afacere cu un viitor promițător. Import si distribuție națională de vinuri Non-alcolice Premium din sudul Franței și din Chile.

Produse și servicii

O afacere în creștere, cu un concept unic, care servește nevoile unui segment important de consumatori și se poziționează pe piața din România cu o gamă variată de vinuri.
Elegantele, generoasele și rafinatele sortimente de vinuri fără alcool precum Chardonnay, Merlot și Cabernet Sauvignon Dezalcoolizat, Vinuri liniștite, Vinuri spumante și un cupaj Rose sunt soluția perfectă pentru femeile însărcinate sau care alăptează, pentru sportivi, pentru conducătorii auto și pentru toți cei care își doresc să se bucure de socializare fără a fi afectați de alcool. Certificate Vegan și Halal, aceste vinuri au deja un public fidel în restaurante fine-dining din peste 40 de țări, inclusiv în România, fiind servite la gala premiilor Nobel din 2018, 2019.

Operațiuni

Întreaga activitate se bazează pe importul de vinuri Non-alcolice, realizate de unul dintre cei mai renumiți producători de vinuri fără alcool la nivel mondial, vânzarea către persoane fizice, către alți distribuitori, hoteluri și restaurante fine cât și magazine mari de retail, întregul know-how fiind transferabil cu ușurință către tine într-o perioadă scurtă de timp și fără efort.
Operațional beneficiezi din start de un portofoliu de clienți activi, relații stabile cu furnizorii și un acord cu compania de curierat. Te vei bucura de un proces de distribuție eficient și de o platformă de vânzare online ușor de gestionat.

Încă de la înființare și în continuarea celor doi ani de activitate, s-au realizat investiții masive pe poziționarea brandului atât în mediul online, cât și offline, dezvoltarea bazei de clienți prin investiții riguroare în sectorul de marketing la scară largă și a inventarului de produse; prezență online prin site-ul propriu și pe toate platfomele - Facebook, Instagram, LinkedIN, TikTok, parteneriate cu influenceri, publicații în presă națională, participare la târguri și evenimente, broșuri, flyere, cataloage s.a.

Active tangibile și intangibile

Sediul afacerii este localizat în Brașov, materializat printr-un depozit situat central, in incita Carpatex ce oferă un spațiu generos în suprafață de 85 mp cu access ușor pentru a asigura toate operațiunile de logistică necesare. Are access facil din oricare parte a orașului și nu există restricții de tonaj ale camioanelor de aprovizionare. Este încălzit cu centrală termincă și access pentru primire paleți, camere video de supraveghere, alarmă, avize și autorizații necesare funcționării. În incintă se află și un birou echipat și bine delimitat. Societatea închiriază spațiul de depozitare și biroul din incintă cu un contract pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire, la un preț decent.
La achiziția acestei afaceri obții controlul total al acesteia, fiind inclusă societatea fară datorii, furnizorii, clienții existenți, stocul de marfă, precum și accesul la canalele de promovare prin social media și materiale publicitare. Relocarea nu reprezintă o problemă, deoarece acest model de afaceri este proiectat să faciliteze tranziția în alt oraș.

Piață și potențial de dezvoltare

Modelul de business al acestei afaceri este unul cu un potențial de creștere masiv.
Afacerea este perfect poziționată pentru un investitor activ pe piața de alimente sau băuturi, pentru un somellier specializat în toate aspectele serviciilor de vinuri, un distribuitor de băuturi sau cineva pasionat de conștientizarea comportamentelor în ceea ce privește decizia de a bea alcool.

***Persoana interesată de această ofertă este invitată să completeze fomularul alăturat pentru mai multe detalii și informații.***

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-12-2020
Cifră de afaceri din anii anteriori 133.069 RON
Marcă comercială 10.000 EURO
Fond comercial 23.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 4.500 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Suport si training Da
Motivul vânzării Familie și alte interese