Restaurant ce reinterpretează Tradițiile Culinare Românești

Restaurant ce reinterpretează Tradițiile Culinare Românești
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 544.000 EURO
CA Anuală: 3.486.114 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 907.000 RON
Județ / Localitate: Sibiu
Țara: Romania

Scurtă descriere

O oportunitate senzațională te așteaptă în inima Sibiului! Ai acum posibilitatea de a deveni proprietarul acestei afaceri cu adevărat remarcabilă ce promite satisfacție și succes. De la deschiderea sa în decembrie 2018, restaurantul a primit o apreciere constantă din partea clienților săi. A avut plăcerea de a servi cu drag peste 200.000 de oaspeți din toată lumea în cei aproximativ 5 ani de activitate. În plus, premiul Travelers' Choice, acordat de TripAdvisor, confirmă că rețeta business-ului i-a asigurat locul 1 în Sibiu, timp de 4 ani consecutivi.

Produse și servicii

Misiunea acestei afaceri este dedicata aducerii la viață a bucătăriei tradiționale românești printr-o reinterpretare inovatoare.
Meniul este unul simplu și sezonier pentru fiecare anotimp și se bazează pe ingrediente organice furnizate exclusiv de mici producători locali.
Cu un design modern și elegant, restaurantul oferă o ambianță primitoare și plăcută precum și garanția unor preparate proaspete și autentice care încântă papilele gustative ale clienților săi alături de o experiență culinară neoromânească de cea mai bună calitate, acompaniată de vinuri alese cu grijă și bere răcoritoare.

Operațiuni

Flux de lucru fluid bazat pe o echipa dedicată și bine instruită ce se ocupă de fiecare aspect al afacerii, de la achiziționarea ingredientelor proaspete de la micii producători locali din zona Sibiului, până la pregătirea, servirea și prezentarea artistică a preparatelor. Operațiunile restaurantului includ, de asemenea, beneficii suplimentare pentru cumpărător, cum ar fi servicii externalizate de contabilitate și marketing ce oferă încredere că afacerea este gestionată cu precizie și va beneficia de o imagine solidă și de succes în industrie.

Active tangibile și intangibile

Afacerea se vinde integral, fiind inclusă societatea fară datorii, mijloacele fixe, furnizorii, clienții existenți, stocul de marfă, precum și accesul la canalele de promovare prin social media și materiale publicitare.

Afacerea funcționează intr-un spatiu închiriat, beneficiază de un vad comercial excelent, dispune de 90 de locuri la interior iar la exterior beneficiază de o terasă generoasă cu 110 locuri. Aceasta oferă o oportunitate excelentă de a profita de sezoanele estivale și de a crea o atmosferă deosebită pentru clienți fiind nou reamenajată(fară alte investiții în următorii 5 ani).

Echipat cu bucătărie profesională și facilități de înaltă calitate, restaurantul îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru funcționare fără cusur și dezvoltare.
Poți continua tradițiile culinare deja consacrate sau poți aduce propriul tău stil și gusturi unice în această afacere în creștere.

Cu o bază de clienți loiali și un personal experimentat și dedicat, vei beneficia de o tranziție lină și fără probleme către noul tău rol de proprietar. Echipa actuală formată din cei 15 angajați este gata să te sprijine în procesul de preluare și să îți ofere toate informațiile necesare pentru a continua succesul acestui restaurant de top.

Piață și potențial de dezvoltare

A venit momentul să te alături comunității noastre și să preiei această afacere prosperă. Afacerea beneficiază de o marjă a profitului net de 19% (în creștere față de anul anterior cu peste 53%), ceea ce demonstrează viabilitatea și potențialul acestei investiții. Media de creștere prevăzută este între 12-15% Year-over-Year pentru următorii 5 ani.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 30-05-2023
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.223.689 RON
Marcă comercială 38.000 EURO
Fond comercial 10.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 90.000 EURO
Inventar aproximativ 160.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 15
Suport si training Da
Motivul vânzării Progres profesional, interese de afaceri noi