Imprimerie de vânzare în Antwerp, Belgia

Imprimerie de vânzare în Antwerp, Belgia
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 500.000 EURO
CA Anuală: 887.724 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: Antwerpen
Țara: Belgium

Scurtă descriere

Această afacere de vânzare furnizează cerneluri pentru serigrafie, echipamente și toate consumabilele necesare companiilor care imprimă sau transferă tricouri sau textile analogice.

Activitățile afacerii de vânzare sunt repartizate pe 3 firme: două companii cu nume de cod A si B, plus o societate de patrimoniu. Afacerea are multe puncte tari, dintre care amintim:
A. Dezvoltarea puternică a cercetării și dezvoltării către cerneluri ecologice și rezistente la apă, diverse culori și produse de transfer, linii, produse de curățare etc.
B. Vânzarea unei game largi de consumabile pentru ecrane. imprimare, produse de transfer inclusiv DTF, emulsii, filme, platisoluri și tot felul de materiale mici.

Cumpărătorul potențial poate dezvolta aceste companii prin creșterea nivelului de cercetare și dezvoltare, prin crearea separată de site-uri web elaborate și o abordare mai activă a pieței clienților. De asemenea, întărirea continuă a bunei cunoașteri a pieței, prin contacte mai active și relații de business vor duce această afacere un pas mai departe.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 3
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A