Afacere profitabilă de vânzare în Bacău. Spațiu comercial, cu locație ultracentrală și chiriași pe termen lung

Spațiu comercial de vânzare Bacău
Oraș : Bacău
Județ : Bacău
Preț de vânzare : 767000
Profitul Anual : 300000
CA Anuală : 311000
Patrimoniu Imobiliar : 767000

Vă propunem spre cumpărare o afacere situată în zona ultracentrală a Municipiului Bacău, respectiv un spațiu comercial cu front direct stradal și cu intrarea poziționată direct în fluxul pietonal din fața proprietății.

Astfel, această afacere de vânzare prezintă o oportunitate excepțională de semnalizare și marketing pe fațada generoasă, pe lângă care se adaugă și o compartimentare excelentă, de tip open space, atat la parter, cât și la etaj. Având o suprafață construită de 771 mp, cu 641 mp utili, acest imobil este contorizat separat pentru toate utilitățile, fiind modernizat complet acum 2 ani, beneficiind inclusiv de autorizarea ISU.

Capacitatea de livrare a rezultatului financiar din această oferta investițională este demonstrată de prezența unui chiriaș stabil, ce activează de câțiva ani în această locație, precum și de apartenența acestuia la o companie cu o prezență internațională. Situația juridică a acestei afaceri este una clară, fără complicații ale dreptului de proprietate, acesta fiind demonstrabil dincolo de orice îndoială.

Rentabilitatea financiară a acestei investiții este una peste media zonei ultracentrale, venitul lunar încasat (chirie, fără utilități incluse) fiind de aproape 5500 euro. S-a calculat astfel că, la un preț de listare de 995 euro/mp construit, pentru o suprafață de 771 mp construiți, investiția totală se ridică la 767000 euro, iar amortizarea acesteia se poate face cu un randament de aproximativ 8%, în circa 12 ani, în condițiile în care actualul contract de închiriere mai este valabil încă 3 ani.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Imobiliare
Afacere stabilită în data de : 01-11-2018
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 15000
Suport si training : Da
Cifră de afaceri din anii anteriori : 311000
Motivul vânzării : Non Core Business