Centru Spa și agroturism de vânzare în Marginea, Suceava

Centru spa la roșu
Oraș : Marginea
Județ : Suceava
Preț de vânzare : 700000
Profitul Anual : N/A
CA Anuală : N/A
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Industria Spa din România a atins, înainte de pandemie, cifra de afaceri anuală de 314 milioane de euro, fiind în continuă creștere exponențială din 2014.

Zona Bucovinei este bogată în stațiuni balneare și ape minerale cu potențial vindecător pentru reumatism și boli cardiace și pentru centre spa de înfrumusețare, fitness și tratamente de slăbire.

Județul Suceava atrage 30% din turismul din Regiunea de Nord Est a țării. Satul Marginea are un potențial turistic mare, mai ales datorită poziționării geografice, fiind înconjurat de păduri, de râul Sucevița, dar și pentru ceramica neagră de Marginea, celebră în toată lumea.

Centrul Spa pentru agrement și agro-turism este încă în construcție, având însă toate autorizațiile necesare eliberate. Un teren intravilan de 5000 mp și 1200 mp construiți la roșu (S+P+1E), gândit pentru 14 locuri de cazare (5 camere de câte două locuri) și un apartament. Complexul este dotat cu parcare proprie și spații verzi. Ca si element de diferențiere, turiștii pot participa la activități agricole (cosirea fânului, îngrijitul cailor) și evenimente tradiționale bucovinene (plimbări cu trăsura, cu sania trasă de cai, prin padure, participarea la workshopuri de preparare a bucatelor tradiționale).

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Decesul unuia dintre parteneri