Afacere de vânzare: spațiu comercial situat în Iași, în zonă centrală

Oraș : Iași
Județ : Iași
Preț de vânzare : 990000
Profitul Anual : 437664
CA Anuală : 465600
Patrimoniu Imobiliar : 990000

Vă prezentăm o afacere de vânzare, situată în zona centrală a municipiului Iași, materializată printr-un imobil cu destinație de spațiu comercial.

Pe lângă avantajul poziției excelente, această proprietate este înscrisă în Cartea Funciară a Municipiului Iași, fiind compusă dintr-o zonă generoasă având destinația de spațiu comercial, cu o structură de demisol, partener și mezanin. Menționăm, de asemenea, că acest imobil se desfășoară pe o suprafață de 620 metri pătrați, iar zona cu spații comerciale este amenajată astfel încât să suporte un nivel ridicat de circulație pietonală.  

În ceea ce privește racordarea la principalele rețele utilitare, zona centrală a muncipiului Iași este complet dezvoltată, proprietatea care face obiectul acestei listări dispunând de acces la toate utilitățile publice (apă, energie electrică, gaz metan, canalizare etc.).

În plus, accesul către această afacere de vânzare se poate realiza atât cu autoturismul, cât și pietonal, din bulevardul principal, aflat în imediata vecinătate.

De asemenea, această afacere de vânzare are avantajul unei situații juridice clare, aflâdnu-se în proprietate exclusivă, fără a fi afectat de sarcini.

În ceea ce privește capacitatea operațională a acestei afaceri de vânzare, momentan, imobiul nu este închiriat, însă poziționarea excelentă și compartimentarea specifică pentru activități comerciale fac ca găsirea de chiriași pe termen lung să fie foarte facilă.

În fine, rentabilitatea financiară a unei astfel de investiții, într-un imobil cu un potențial de business foarte bun, este excelentă și se încadrează fără îndoială în specificul zonei. Prețul minim al acestei investiții se ridică la 990.000 euroâ, ceea ce presupune costuri aferente tranzacției de 56 760 euro. Astfel, s-a calculat o amortizare a investiției în 12 ani, cu o rată de recuperare a investiției (ROI) de 8.6%. Pentru determinarea acestor indicatori, s-au folosit valori medii ale prețului de închiriere pentru spații comerciale asemănătoare, în aceeași zonă în care se află și această proprietate.

Mai multe detalii despre această afacere de vânzare pot fi obținute de la brokerul de afaceri, ale cărui date de contact sunt afișate în partea dreaptă a acestei pagini. 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Imobiliare
Afacere stabilită în data de : 04-10-2020
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventarul inclus în preț : Da
Suport si training : Nu
Cifră de afaceri din anii anteriori : 465600
Motivul vânzării : Monetizare