Afacere de vânzare în Iași: spațiu comercial cu chiriași pentru următorii 9 ani

Oraș : Iași
Județ : Iași
Preț de vânzare : 300000
Profitul Anual : 102873
CA Anuală : 110352
Patrimoniu Imobiliar : 300000

Vă prezentăm o afacere de vânzare, situată în municipiul Iași, materializată printr-un spațiu comercial. Această afacere are un avantaj unic pentru investitorii interesați de domeniul imobiliar: contractul de închiriere cu actualii chiriași este valabil până în 2029, ceea ce va asigura acestei afaceri venituri sigure și constante 

În ceea ce privește locația, crucială pentru o astfel de afacere, menționăm aici faptul că imobilul este amplasat în Iași, lângă Piața Alexandru, într-o zonă cu foarte bun vad comercial și trafic pietonal și auto intens.

Imobilul, având destinatia ca spațiu comercial prin documentele de intabulare, este amplasat la parterul unui bloc de locuințe, cu regim de înălțime de P+2E.

Pe lângă locația excelentă și veniturile asigurate pe termen foarte lung, proprietatea care asigură funcționalitatea acestei afaceri are următoarele caracteristici:

  • climatizare;
  • centrală termica pe gaz;
  • compartimentare specifică pentru activități comerciale;
  • locuri de parcare în fața incintei;
  • grupuri sanitare amenajate.

Această proprietate este închiriată în proporție de 100%, actualul proprietar dorind să predea cumpărătorului nu numai componenta imobiliară, ci și osibilitatea preluarii chiriasului pentru urmatorii 9 ani.

Imobilul este proprietatea unei societati comerciale platitoare de TVA.

Amortizarea investiei se va face in 14 ani(nu-i asa ca este EXCELENT pentru o investitie imobiliara?)

  • rezultat bazat pe veniturile din ultimii doi ani, cu un ROI(return of investment) de 6,8%.

Pentru mai multe detalii si/sau pentru intocmirea unui plan de investitii ma puteti contacta telefonic la numarul 0787 242 220 sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. ATENTIE ! ***Imaginile folosite pentru listarea imobilului la vanzare sunt cu titlu de prezentare.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Imobiliare
Afacere stabilită în data de : 01-10-2018
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventarul inclus în preț : Da
Suport si training : Nu
Cifră de afaceri din anii anteriori : 22800
Motivul vânzării : Alte interese de afaceri