Afacere de vânzare - clădire de birouri situată în centrul Oradei, grad de ocupare 100%

Afacere profitabilă de vânzare clădire de birouri Oradea centru
Oraș : Oradea
Județ : Bihor
Preț de vânzare : 695000
Profitul Anual : 233.549
CA Anuală : 247.702
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă prezentăm o oportunitate extraordinară de investiție într-o afacere complet funcțională, într-unul dintre cele mai vibrante orașe ale României, Ordea. Afacerea de vânzare este reprezentată de o clădire de birouri, închiriată în prezent în proporție de 100% și concepută astfel încât să poată fi pretabilă și pentru activități de turism.

Construcția imobilului a avut ca scop punerea în valoare a unei construcții istorice și obținerea unui randament superior celui oferit de piața bancară. De asemenea, riscul investiției în domeniul imobiliar este mic, având în vedere că imobilul se află pe o arteră principală.

Birourile din aceasta zonă a Oradei sunt foarte căutate, datorita vecinătății cu unele dintre cele mai importante instituții publice și private din oraș, precum și datorită accesului facil, atât cu mașina, cât și cu mijloace de transport în comun, precum tramvai și autobuz.

În ceea ce privește randamentul financiar al afacerii, menționăm aici faptul că rata chiriilor a crescut anual vu valori între 5 și 10%. În paralel, se observă și creșterea valorii imobilelor, cu o rată între 2% și 4% pentru următorii ani, conform unor studii realizate pe baza prețurilor la care se fac tranzacții pe piața imobiliară locală.

De asemenea, la finalul lui ianuarie 2020, afacerea înregistra venituri lunare de peste 4500 de euro, la o rată de ocupare de 100%. Cheltuielile de întreținere (curățenie și mentenanță) sunt deosebit de scăzute.

Mai mult, viitorul proprietar al acestei afaceri de vânzare poate opta pentru transformarea proprietății în camere de închiriat în regim hotelier. Fiecare cameră este dotată cu instalații sanitare, care facilitează construirea unei băi în fiecare cameră și transformă întreaga clădire într-un hotel cu 11 camere, 6 apartamente, o recepție mare și o sală de mic dejun de 70 mp, o terasă de 80 mp și o grădină japoneză.

În fine, clădirea poate fi vândută împreună cu compania care o administrează, pentru a nu schimba contractele cu chiriașii.

Această afacere de vânzare reprezintă o oportunitate extraordinară de investiție în Ordea, un oraș care, în ultimii ani, cunoaște un adevărat reviriment din punct de vedere socio-economic. Viitorul proprietar poate continua activitatea curentă, având la dispoziție întreaga infrastructură necesară, sau poate transforma complexul într-un spațiu de cazare premium, situat chiar în centrul orașului.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Imobiliare
Afacere stabilită în data de : 14-09-2015
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 106805
Suport si training : Da
Motivul vânzării : Alte interese de afaceri