Active de vânzare sau închiriere - showroom și spațiu de producție

Showroom de vânzare sau închiriere
Oraș : N/A
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 7500000
Patrimoniu Imobiliar : 7500000

Vă propun spre vânzare sau închiriere o clădire comercial/industrială cu showroom, spații de birouri și spațiu de service, producție și/sau depozitare.
Poziționarea este una foarte bună, cu un trafic rutier extrem de mare, aflându-se la un nod comercial important în zona DN1, ieșirea spre Făgăraș. Din acest motiv, un atu al acestui activ este accesul facil din orice direcție și fără a exista limitări referitoare la greutatea transportului (fără LT-uri).


Corpul central are o suprafață totală desfășurată de 5300 mp, compus din Spațiu de prezentare / showroom în suprafață de 800 mp, hală de aproximativ 3500 mp la care se adaugă mai multe zone de birouri și spații sociale, vestiare, sală de cursuri, cantină, atât la parter cât și la mezaninul clădirii. Înălțimea utilă depășește 5 metri. Clădirea este dotată cu toate
sistemele de încălzire și răcire, iluminat natural și artificial. Pe lângă clădirea principală, există încă o hală de aproximativ 800 mp, a cărei destinație poate fi pentru depozitare sau inclusă în fluxul de producție. Totodată, ca si corp separat, există o construcție ce a deservit spălătoria auto în regim automat, cu perii, în suprafață de 130 mp.
Toate zonele de circulație și parcare interioare sunt asfaltate, există gard perimetral, post de transformare propriu, alimentare cu apă și gaze naturale, sistem de canalizare intern cu bazine speciale, separator de uleiuri etc. 


Constructiv, discutăm de structură de rezistență din grinzi metalice cu închideri din tablă fălțuită și pereți izolați cu vată minerală de 10 cm, fațadă de tip cortină în zona de prezentare, compartimentări din sticlă, pvc și pereți din gips carton fonoizolați cu vată minerală, grupuri sanitare.
Imobilul poate avea mai multe întrebuințări: service auto, showroom auto, depozit, linie de producție etc.
Unul din cele mai importante atuuri îl reprezintă dispunerea spațiilor astfel încât să poată fi ușor compatimentat și adaptat la nevoile oricărui client.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Imobiliare
Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Proprietarul dorește să vândă sau să închirieze imobilul