Hotel profitabil de vânzare în Oradea

Hotel profitabil de vânzare în Oradea
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Broker de afaceri
Vlad Crisan
Cluj-Napoca - Romania
+40 741 036 187
Preț de vânzare: 3.800.000 EURO
CA Anuală: 3.999.700 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 3.800.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Oradea
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem spre vânzare un elegant hotel de 4 stele din Oradea, poziționat central, care oferă servicii de lux atât pentru clienți - oameni de afaceri, cât și pentru turiști.
Hotelul dispune de 37 de camere single sau duble și 2 apartamente, sală de conferințe, vinotecă, terasă, săli de meeting și parcare supravegheată cu camere video. Oaspeții se pot relaxa în cadrul Centrului Spa, care cuprinde saună, jacuzzi, salon de masaj, solar, sau în piscină. Aceasta poate fi acoperită pe timpul iernii pentru funcționare 12 luni/an.
Restaurantul are o capacitate de până la 120 de persoane și oferă meniuri din bucătăria romănească și internațională.
Hotelul este evaluat de către oaspeții care s-au cazat aici, cu calificativul „Fabulos” și scorul 8,9, ceea ce confirmă standardul atins în conformitatea cu cele 4 stele atribuite.

Produse și servicii

O echipă profesionistă, sudată de-a lungul timpului, oferă servicii excepționale de houskeeping, de pregătire și servire în restaurant, de front-office.
Restaurantul și terasa sunt cele care găzduiesc în weekend-uri evenimente private speciale și mese festive, iar în timpul săptămânii, în timpul anului școlar, aici servesc masa elevi din programul after-school.

Active tangibile și intangibile

Obiectul vânzării îl reprezintă Hotelul, ca imobil, fără societatea comercială!
Hotelul se va preda unui nou proprietar cu întreaga activitate hotelieră, economică și comercială, care cuprinde imobilul, mijloacele fixe, obiectele de inventar, stocurile de mărfuri, activele mobile necorporale, angajații - vor fi preluați pe noua firmă, contractele cu furnizorii.

Piață și potențial de dezvoltare

Oradea este unul dintre orașele cu cea mai spectaculoasă dezvoltare din ultimii ani, cu planuri concrete, realizabile și finanțabile de dezvoltare durabilă! Coroborate cu așezarea geografică la granița cu Ungaria, aceste acțiuni strategice ale administrației orădene au un impact pozitiv asupra turismului din oraș. Oradea a devenit un obiectiv setat de mulți turiști în planurile de city-break, români și străini deopotrivă.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-09-2008
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.657.500 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial 100.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 26
Suport si training Da
Motivul vânzării Reorientare spre alte domenii de business