Hanul Rotbav

Hanul Rotbav
Broker de afaceri
Emil Mailat
Brașov - Romania
+40 729 227 700
Preț de vânzare: 475.000 EURO
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar 475.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Rotbav
Țara: Romania

Scurtă descriere

“Retras, Mâncare bună, Ospitalitate, Curățenie, Servire impecabilă” sau ” Had a lovely fish 4 dinner. The restaurant is nearby a lake, cozy atmosphere and good wine. Had a great time”. Alții au mai spus că: ”Amazing food, really friendly staff and professional service, the restaurant is very clean and tidy and the terrace is nicely decorated with a traditional rustic touch.”
Indiferent de la cine vine review-ul, este invariabil același: o locație senzațională, curată, cu mâncare excelentă. Și dacă mai adaugi o priveliște superbă la una din cele mai frumoase zone de pescuit sau birdwatching, știi ca ai ajuns la celebrul Han Rotbav.
Cu spații locative mari, amplasată pe malul lacului Tanarogul, cu servicii de cazare prin 10 camere frumos amenajate și cu vedere spre lac, cu un restaurant ce are o capacitate de peste 100 de persoane, cu o grădină de vară, cu un teren mai mult decât generos, reprezintă o investiție cu potențial, indiferent de profilul de investitor.
Mai mult, locația include și o a doua clădire pentru cei ce doresc să își găsească și un loc pe care să îl numească Acasă!
Dispusă pe un teren de 5000 mp, Hanul Rotbav este o proprietate compusă din 3 clădiri, C1 – Pensiune cu restaurant în regim de înălțime D+P+M1+M2 în suprafață desfășurată de 873 mp, C2 – Casă de locuit în regim de înălțime P+M în suprafață desfășurată de 168 mp și C3 – Camera centralei în suprafață desfășurată de 35 mp.
Pensiunea are o structură de cadre de beton armat și extindere de lemn, încălzită cu sistem de POMPĂ DE CALDURĂ. Pereții portanți au o grosime de 20 de cm iar pereții despărțitori de 16 cm, beneficiind de izolație cu celuloză și vată minerală, pereții exterior sunt placați cu Vidawall. Învelitoarea acoperișului este de culoare maro, marca Viking și a fost montată în anul 2010.
Construcția este eficientă termic și încălzită cu un sistem modern de POMPA DE CALDURĂ AER-APĂ – NIBE F2120-16, 400V.

Produse și servicii

Servicii de cazare
Restaurant

Active tangibile și intangibile

Proprietate intabulată compusă din 3 clădiri, C1 – Pensiune cu restaurant în regim de înălțime D+P+M1+M2 în suprafață desfășurată de 873 mp, C2 – Casă de locuit în regim de înălțime P+M în suprafață desfășurată de 168 mp și C3 – Camera centralei în suprafață desfășurată de 35 mp și teren de 5000 mp

Piață și potențial de dezvoltare

Deși se află într-o zonă în plină dezvoltare, pe o rază de 10 km mai există doar 4 unități de cazare autorizate.
Clienții sunt în propoție de 35% străini, fiind o zonă săsească, dar și amplasarea la DN 13 aduce un flux ridicat de turiști aflați în tranzit.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-08-2010
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 3
Suport si training Da, timp de 2 luni.
Motivul vânzării Proprietarul dorește să investească în alt domeniu.