Furnizor profitabil de servicii complete: Managementul producției, marketing direct, mailing

Furnizor profitabil de servicii complete: Managementul producției, marketing direct, mailing
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 1.200.000 EURO
CA Anuală: 12.438.500 RON
Total Patrimoniu Imobiliar N/A
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: N/A

Scurtă descriere

13 angajați plus 1 director general generează o cifră de afaceri de aproximativ 2,5 milioane EUR și un profit sustenabil de aproximativ 8% - 11% EBITDA la GmbH de vânzare.

Clienți importanți de lungă durată și foarte renumiți au încredere în această companie de încredere și foarte orientată către clienți, care există de aprox. 25 de ani, cu un concept de one-stop-shop.

Cele patru segmente de activitate: Output Management, Printing, Lettershop și Warehousing oferă clienților soluții complete pentru comunicarea cu clienții, declarațiile salariale, trimiterile poștale și mărfurile lor.

O abordare holistică permite companiei să ofere clienților săi o valoare adăugată clară și să își optimizeze permanent eficiența și structura costurilor în aceste domenii.

Cu o piață în creștere în ceea ce privește gestionarea producției și marketingul direct, oferă un potențial ridicat pentru un cumpărător din industrie de a-și extinde forța de vânzări (în prezent aproape inexistentă), în special atunci când se concentrează pe companii cu volume mari de comunicare cu clienții, locații distribuite pentru comunicarea cu clienții și contabilitatea salariilor.

Spațiul de birouri și de depozitare închiriat, suficient de mare, de peste 1.600 mp, deschide spațiu pentru o creștere ulterioară și, astfel, o perspectivă generală excelentă pentru viitor.

Prețul de achiziție: 1,2 milioane de euro.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci N/A
Inventar aproximativ N/A
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 13
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A