Furnizor de servicii digitale pentru industrie de vânzare în Germania

Furnizor de servicii digitale pentru industrie de vânzare în Germania
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 7.000.000 EURO
CA Anuală: 29.590.800 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Germany

Scurtă descriere

Vă prezentăm o afacere de vânzare în Germania: un furnizor de servicii digitale, bazat pe platforme, care oferă în mod eficient clienților săi capacitate de producție în două locații din Germania pentru producția de piese strunjite prelucrate în principal CNC dintr-o gamă largă de materiale în diametre de 3-65 mm.

Compania, de mărime medie - mijlocie s-a angajat în procesul de transformare strategică de la furnizor de contract de producție la furnizor de servicii bazate pe platforme în urmă cu 3 ani. Scopul a fost și este acela de a dezvolta nișa foarte fragmentată din industrie „producție de piese turnate” pe baza platformei auto-dezvoltate, testate și acum scalabile, în cadrul unei strategii de cumpărare și construcție.

În prezent, clienții provin din diverse industrii, cum ar fi tehnologia supapelor și utilajelor hidraulice, mașinile de construcții și agricole, auto (independente), inginerie mecanică și instalații și tehnologia de automatizare. Nu există nicio dependență de industrie sau de clienți. O propunere unică de vânzare și o condiție prealabilă pentru implementarea strategiei este interconectarea completă digitalizată a tuturor proceselor corporative, inclusiv a aplicațiilor standard cunoscute dincolo de Industria 4.0. Această expertiză de digitizare de înaltă performanță, dovedită și scalabilă permite potențialul de sinergie existent în ținte care să fie valorificat în cazul achizițiilor și realizează economii de scară în cadrul Grupului.

Implementarea în continuare a acestei strategii necesită consolidarea bazei de capital propriu. Prin urmare, există interes pentru atragerea de investitori instituționali care să susțină această strategie. Este planificat un volum total de finanțare de 20 de milioane EUR. Capitalul propriu necesar ar trebui să fie de ordinul 5-7 milioane EUR.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 35
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A