Servicii de oftalmologie și optică medicală în 3 cabinete specializate

optică medicală Galați
Oraș : Galați
Județ : Galați
Preț de vânzare : 3500000
Profit din exploatare (EBITDA) : 3167382
CA Anuală : 4942376

Această afacere desemnează unul dintre primii furnizori de servicii de optică medicală și optometrie din Galați. În cei 25 de ani de activitate și-a câștigat și menținut reputația respectându-și clienții și investind permanent în tehnologie de ultimă oră și în angajați.

Activitatea se desfășoară în trei cabinete de oftalmologie, având laboratoare montaj, complet dotate și utilate, în care activează trei medici oftalmologi. Spațiile sunt ultramoderne, renovate recent. În ultimii ani, veniturile din vânzările afacerii au crescut în mod constant, afacerea oferind produse și servicii care sunt distincte și superioare celor ale concurenților, precum:

- determinare vicii de refracție,

- distribuție de lentile optice,

- rame ochelari de vedere și de soare, 

- lentile de contact,

- accesorii etc.

Afacerea deține echipamente moderne și are o clientelă locală de lungă durată și loială iar succesul ei se bazează de asemenea și pe amplasamentul fiecărei locații. Imobilele în care se desfășoară activitatea, se vor transferă noului proprietar prin contract de închiriere. Business-ul se vinde ca pachet complet, fiind incluse - societatea, echipamentele și mobilierul, furnizori, clienți, angajați, avize și autorizații.

Afacerea este capabilă să acopere în mod constant costurile și cheltuielile cu veniturile din vânzări. Are o prezență online puternică, inclusiv o poziție bună în rezultatele de căutări online și comentarii favorabile în recenzii și evaluări. Rata profitabilitătii mare(+50%).

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Sănătate
Afacere stabilită în data de : 2007-07-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 3430000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 14
Cifră de afaceri din anii anteriori : 3972696
Motivul vânzării : Pensionarea administratorului