Salon de înfrumusețare de vânzare în București - o afacere nouă și funcțională

Salon de înfrumusețare de vânzare în București
Oraș : Sector 1
Județ : București
Preț de vânzare : 24500
Profitul Anual : 7000
CA Anuală : 115187
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Te gândești să ai o activitate proprie și te identifici cu:

  • Pasiunea pentru un look impecabil,
  • Plăcerea de a lucra cu clienți care au nevoie permanent de serviciile tale?

Este cel mai bun moment  investești într-un salon de înfrumusețare și cu ofertă de masaj, iar salonul prezentat are toate avantajele.

  • Clientelă loială
  • Personal profesionist
  • Servicii și produse de calitate
  • Locație perfectă pentru servicii (și cu potențial de creștere, fiind o zona rezidențială de blocuri și clădiri de birouri)
  • Design propriu și original
  • Spațiu suplimentar reprezentat de grădină

Viața a intrat ușor, ușor în normalitate și tot mai mulți oameni își doresc  aibă mai multe momente de relaxare, acorde mai multă atenție înfățișării și îngrijirii personale.

Vă propunem o ofertă cu mare potențial -  afacere la cheie, funcțională într-un domeniu atractiv și mult îndrăgit de doamne și domnișoare – Beauty Salon situat în București, Sectorul 1, lângă un important Business Center și fără concurență directă în zona alocată.

Prețul de vânzare, care include toate atuurile unui business funcțional la început de drum și descrise mai jos, este de 24.500 de euro.

Aspecte generale

După etapa de concepere a ideii de business, această afacere a dispus de resurse financiare proprii ale actualei proprietare - asociat unic- în amenajarea spațiului, în angajarea unui colectiv cu experiență profesională și a fost inaugurat în martie 2020.

Toate previziunile, toată strategia de creștere au fost date peste cap de măsurile luate in contextul pandemiei. Cu toate acestea, afacerea a reușit să se mențină in piață, să-și mențină angajații și să funcționeze în limitele impuse de autorități.

Salonul funcționează în incinta unei case, imobil sub inchiriere, cu suprafața de 60 mp, curte proprie și terasă cochetă, acces stradal și locuri de parcare, pentru o chirie lunară modestă.

Întreaga viziune privind amenajarea spațiului este creată de un designer și este structurată pentru 3 posturi de coafură, 1 post manichiură, 1 post pedichiură, o cameră pentru tratamente cosmetice și masaj, baie pentru personal și clienti, zonă de recepție si zona de așteptare, dispune de toate autorizațiile și echipamentele necesare bunei funcționări.

Descrierea salonului de înfrumusețare de vânzare în București

Salonul este amplasat cu expunere vizuală la intersecția a două străzi cu trafic intens pietonal și auto, fiind semnalizat prin bannere plasate strategic, direct pe gardul imobilul iar principalul atu ce reflectă vadul comercial – amplasamentul în vecinătatea unui mare centru de birouri, care cuprinde sedii de multinaționale, bănci, cafenele, restaurant, precum și un cartier rezidențial de locuințe.

O dată cu relaxarea măsurilor anti-covid, a crescut numărul clienților care beneficiază de serviciile salonului, activitatea fiind reluată „cu motoarele turate”, ceea ce conduce la necesitatea suplimentării personalului cu încă un stilist și un tehnician pentru manichiură/pedichiură, in acest moment salonul fiind 100% funcțional. 

De asemenea, oferta noastră include: relațiile și contactul direct cu furnizorii, viitorul/viitoarea proprietar/ă a acestei afaceri beneficiind inclusiv de discounturile obținute, clientelă relativ fidelă, angajați calificați și devotați, care vor rămâne în afacere, prezența din domeniul online, s.a..

Furnizorii cu care sunt incheiate contracte, cu discounturi negociate sunt cei renumiți în domeniu: Wella și L’Oreal – stiling;  Sothys Paris – cosmetică; Opi, Cupio, CND, Melkior – produse manichiură.

Oportunități de extindere

În ceea ce privește rentabilitatea acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că activitatea  se desfășoară conform planului adaptat la situația actuală, gestionând bine dificultățile generate de noul context de piață, iar, dat fiind faptul că societatea are activitate tot timpul anului, recuperarea investiției se poate realiza în maximum 3 ani, iar afacerea se vinde împreună cu întreaga paletă de echipamente și produse.

De asemenea, un alt atu îl reprezintă faptul că societatea este liberă de datorii, fără probleme juridice, ceea ce ii oferă viitorului proprietar posibilitatea de atragere de fonduri pentru dezvoltare.

Detalii despre tranziție

Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere în scopul calificării acestei oferte pentru posibila achiziție. 

Vânzarea afacerii se va realiza prin transfer de activitate, cu posibilitate de finanțare din partea vânzătorului. 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 08-03-2020
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 121823
Motivul vânzării : Retragerea din industrie, oportunitate de evoluție profesională în altă țară