Afacere profitabilă de vânzare: salon de înfrumusețare dedicat copiilor, în Timișoara

Oraș : Timișoara
Județ : Timiș
Preț de vânzare : N/A
Profitul Anual : 233384
CA Anuală : 295718

Vă prezentăm o afacere de vânzare situată în Timișoara: salon de înfrumusețare pentru copii, înființat in 2012, in urma identificării lipsei totale a serviciilor de frizerie dedicate exclusiv copiilor.

Viziunea fondatoarei a fost esențială atât în construirea firmei, cât și în alegerea locației:

- Suprafața de desfășurare a activității este generoasă, de 42 mp

- salonul are avantajul poziționării strategice: în timp, această afacere de vânzare a devenit un veritabil punct de atracție pentru timișoreni (și nu numai).

Evoluția firmei a fost constantă încă de la înființare, constatându-se o creștere permanentă atât a numărului de clienți, cât și a cifrei de afaceri.

În plus, acest salon beneficiază de un brand puternic pe piața locală. reputația acestuia fiind clădită în  cei 8 ani de activitate pe baza recomandărilor și vizitelor repetate ale clienților.

De asemenea, această afacere de vânzare are și o prezență online, dar nu a folosit niciodată acest mediu pentru reclamă, pentru a genera vânzări sau trafic, mizând predominant pe recomandări și crestere organică, datorată locației exclusive și a vadului comercial excelent.

La deschiderea noului mall, Timișoara Shopping City, firma a decis să refuze oferta de extindere, lăsând însă deschisă posibilitatea unei extinderi viitoare în interiorul acestui centru comercial. 

Echipa care activează în acest salon este formată din 3-6 persoane, în funcție de sezon și de programul de lucru. Flexibilitatea oferită angajaților a fost un magnet de atragere a talentului în echipă.

Brandul este susținut deo reputație absolut impecabilă, clădită de-a lungul timpului. Foarte multe saloane și frizerii din oraș recomandă salonul drept singura alternativă potrivită pentru servicii de frizerie destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1-14 ani.

Recent, această afacere de vânzare și-a extins portofoliul de servicii oferite, introducându-se și un scaun pentru adulți, unde părinții se pot tunde în același timp cu cei mici, contribuind astfel la asigurarea unei experiențe complete pentru clienți și crescând vizibil cifra de afaceri. 

Pentru a oferi clienților într-adevăr servicii de cea mai bună calitate, încă din 2014 s-a identificat și s-a negociat un contract de reprezentare exclusivă în România a unui important producător de șampoane de callitate din Germania.

În prezent, salonul comercializează această gamă de produse printr-un standd tip insulă, direct adiacentă locației, crescând astfel încasările și potențialul de dezvoltare a afacerii.

Pentru 2019, cifra de afaceri a fost de aproximativ 80.000 euro, cu o marjă substanțială de profit.

Această afacere se vinde deoarece proprietara urmărește în prezent alte interese profesionale.

Noul proprietar al acestei afaceri de vânzare va fi, în mod ideal, o persoană care dorește să monetizeze reputația salonului și să extindă brand-ul, pe plan local sau chiar la nivel național, fie sub formă de franciză, fie sub management direct.

Oportunitiatea este ideală pentru un antreprenorii energici, care dispun de resursele necesare pentru a duce această firmă la următorul nivel.

În fine, mai menționăm că această afacere de vânzare a câștigat de-a lungul timpului mai multe premii, acordându-i-se diplome cde locul I, II și Trofeu, oferit de Camera de Comerț locală.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Salon înfrumusețare
Afacere stabilită în data de : 11-12-2012
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 51846
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Motivul vânzării : Evoluție profesionala