Afacere la cheie în Brașov - fabrică profitabilă de cosmetice naturale și parafarmaceutice, cu proprietate imobiliară de vânzare

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 600000
Profitul Anual : 34.069
CA Anuală : 401.526
Patrimoniu Imobiliar : 500.000

Astăzi vă propunem spre vânzare o afacere la cheie în industria cosmetică/farmaceutică, situată în Brașov.

Fabrica la cheie propusă spre vânzare produce și distribuie produse cosmetice și parafarmaceutice, realizate exclusiv din ingrediente naturale. Dintre produsele finite ale companiei, menționăm aici gama generoasă de creme, unguente, uleiuri, loțiuni și pudre, toate realizate cu ingrediente naturale, de origine vegetală, cum ar fi arnicagălbenelele sau aloe vera.

Această afacere la cheie are activitate în derulare și prezintă un potențial foarte bun de creștere, mai ales dacă luîm în calcul faptul că piața produselor naturiste este într-o continuă creștere, cererea depășind uneori oferta disponibilă. Produsele ce conțin ingrediente naturale sunt tot mai apreciate în zilele noastre, când oamenii au constatat faptul că adoptarea unui stil de viață sănătos, bazat pe o dietă ecologică și pe produse de consum înalt calitative, are un impact semnificativ asupra productivității personale și a calității de ansamblu a vieții. 

Această afacere la cheie are un model de business de succes, în care se combină eficient materia primă de calitate, produsele finite rezultate în urma proceselor tehnologice eficiente și o modalitate de desfacere a produselor prin relații contractuale bine stabilite. Astfel, distribuția produselor finite ale fabricii este concentrată către diversele lanțuri de magazine cu specific naturist/plafar, dar și către farmacii independente.

În ceea ce privește sediul fabricii, menționăm că această listare nu cuprinde doar afacerea la cheie, ci și proprietatea imobiliară în care aceasta funcționează. Proprietatea imobiliară este compusă dintr-o o hală de producție, care se întinde pe o suprafață de 1000 mp, dispusă pe două nivele (parter și etaj), precum și dintr-un teren, având o suprafață de 6000 mp.

Hala de producție în care funcționează această afacere la cheie este compartimentată eficient, astfel că, pe lângă spațiul destinat producției, există și 2 spații, care în prezent sunt date spre închiriere. Deși există chiriași în clădire, nu este obligatoriu ca noul proprietar să preia și contractele de închiriere. Astfel, destinația spațiului care în prezent este închiriat poate fi schimbată și se pot adăuga alte activități de producție sau spații suplimentare pentru depozitare. 

Această afacere la cheie mai are un avantaj major față de alte listări, și anume faptul că actualul proprietar este dispus  se implice în acordarea de suport ulterior transferului afacerii și proprietății imobiliare. Motivul vânzării este starea de sănătate a proprietarului. 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Frumusețe și îngrijire personală,Sănătate și Fitness,Producție
Finanțarea vânzătorului/bănci : nu
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 80.000
Suport si training : yes
Număr de angajați : 6
Motivul vânzării : Sanatatea propietarului