Afacere de vânzare profitabilă: bijuterie cu tradiție, în centrul orașului Brașov

Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 15000
Profitul Anual : 37500
CA Anuală : 796931

Aducem astăzi în atenția ducmneavoastră o afacere de vânzare cu o tradiție de 20 de ani, situată într-unul dintre cele mai populare centre comerciale ale orașului Brașov, chiar în centrul istoric.

Având în vedere vechimea magazinului și clientela care s-a format de-a lungul a 20 de ani, întreruperea activității ar fi o pierdere pentru clienții din Brașov și nu numai, care aleg acest magazin în special datorită deosebite modelelor de bijuterii, serviciilor de calitate și profesionalismulului angajaților.

Tinând cont de cele menționate mai sus, prezentăm aici principalele atribute ale propunerii noastre cu privire la această afacere de vânzare:

  • firma se predă integral, cu posibilitatea de a continua activitatea fără întrerupere, cu avantajul accesării unui credit IMM invest, pentru credit capital de lucru, cu dobândă subvenționată și garantată de stat.
  • toate datoriile firmei sunt achitate la zi, astfel încât noul proprietar poate continua nestingherit această activitate profitabilă.

În ceea ce privește activele companiei și principalele sale avantaje, menționăm aici:

  • magazinul funcțional, complet utilat, care are o vechime de 20 ani, este un brand recunoscut în zonă datorită garanției seriozității și calității produselor;
  • locația este deosebit de avantajoasă, magazinul fiind situat în centrul istoric al Brașovului, având un vad comercial excelent, beneficiind inclusiv de vizitele constante ale numeroșilor turiști;
  • mobilierul magazinului a fost reînnoit în 2018, investiția ridicându-se la valoarea de 10.000 euro (fără TVA);
  • accesorii necesare bunei desfășurări a activității: 2 seifuri, casă de marcat fiscală, sistem de iluminare, supraveghere video, suporți pentru bijuterii, internet, telefon, fax, etc..

Pe lângă aceste avantaje, această afacere de vânzare are o vechime indiscutabilă în piață, firma inființată încă din 1993 și nu are niciun fel de probleme administrative, fiind eligibilă pentru orice finanțare, internă sau externă. Personalul care lucrează în prezent în firmă este înalt calificat și cunoaște îndeaproape întreaga activitate.

Accordul de principiu IMM Invest, parțial confirmat, pentru 250.000 lei credit pentr capital de lucru, asigură o bună premisă pentru continuarea și extinderea activității de către noul proprietar.

În fine, această afacere de vânzare are documentele contabile la zi, fiind disponibil inclusiv bilanțul pentru anul 2019, ceea ce arată cumpărătorilor interesați situația reală a afacerii. 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 15-07-1993
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 11000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 914301
Motivul vânzării : Pensionare