Afacere de vânzare în Brașov - importator și distribuitor de materiale tehnico-dentare

Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 90000
Profitul Anual : 123868
CA Anuală : 620445

Astăzi vă propunem o afacere de vânzare din județul Brașov. Compania în discuție activează în domeniul distribuției de echipamente de tehnică dentară, o nișă de piață care se dovedește deosebit de profitabilă în România.

Această afacere de vânzare a fost înființată în anul 2009, pentru a veni în sprijinul tehnicienilor dentari și a cabinetelor dentare și are un istoric profitabil, verificabil, iar portofoliul de clienți este într-o continuă creștere.

Calitatea materialelor distribuite de această companie este net superioară majorității concurenților, întrucât, încheindu-se contracte cu firme producătoare specializate din întreaga lume, s-a reușit aducerea de consumabile și echipamente conforme celor mai înalte standarde europene. Astfel, a fost posibilă dezvoltarea unei rețele de distribuție în România, fie prin relații directe cu laboratoarele dentare, dar și prin contracte comerciale, încheiate cu alți distribuitori zonali care activează în aceeași piață.

Datorită calității înalte ale produselor comercializate și profesionalismului echipei care coordonează această afacere de vânzare, tehnicienii dentari colaboratori au o încredere foarte mare în produsele achiziționate, ei constituind, de fapt, mai mult decât simpli clienți: tocmai prin sugestiile lor s-a reușit, în timp, crearea unui portofoliu de produse deosebite, care este îmbunătățit în mod constant cu noi tendințe și materiale necesare dezvoltării organice a oricărui laborator dentar. Bunele relații cu partenerii internaționali s-au concretizat într-o legătură profesională durabilă între tehnicieni și nevoia lor de produse de înaltă calitate, proprietarii firmei având constant în vedere inclusiv avizările cerute de lege, bine definite în contractele de unic distribuitor în România.

Această afacere de vânzare din județul Brașov este profitabilă, iar vânzătorul este dispus să acorde o perioadă de training și suport noului proprietar.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 24-03-2009
Marcă comercială : 10000
Fond comercial : 40000
Inventarul inclus în preț : Nu
Inventar aproximativ : 447955
Suport si training : Da
Număr de angajați : 1
Cifră de afaceri din anii anteriori : 592873
Motivul vânzării : Implicare in alte afaceri