Franciză de vânzare - programare și robotică pentru copii, în Brașov

Franciză de vânzare - programare și robotică pentru copii, în Brașov
Expert broker de afaceri - Adrian Țepeluș
Broker de afaceri
Adrian Țepeluș
Preț de vânzare: 20.000 EURO
CA Anuală: 21.756 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Ghimbav
Țara: Romania

Scurtă descriere

Acum aproximativ 2 ani actualii proprietari căutau o idee în care să investească, ceva care să contribuie la dezvoltarea viitorului. Astfel, o franciză dedicată educației digitale a părut cea mai bună alegere la acel moment.

În urma unei analize de piață și a consilierii de specialitate, de la consultanți specializați în francizare, decizia de investiție a fost luată în direcția unui parteneriat cu echipa unei francize de renume care activează pe segmentul educației TIC și IT.

O astfel de franciză de vânzare va oferi viitorului proprietar mai mult decât o simplă afacere și sursă de venit, ci va fi o adevărată șansă de a aduce o contribuție pozitivă în ceea ce privește accesul copiilor din comunitatea locală la cunoștințe și abilități digitale.

Operațiuni

Cea mai mare provocarepe care au întâmpinat-o proprietarii acestei francize de vânzare a fost adaptarea la contextul pandemiei, care, cu siguranță, a schimbat modul în care se desfășoară activitatea zilnică, întâlnirile cu copiii, nevoile logistice și livrarea cunoștințelor digitale complete, online sau la fața locului. Totuși, actualii proprietari ai francizei de vânzare au creat o strategie de succes, reușind să se adapteze restricțiilor și să îmbunătățească serviciile, să devină mai flexibili și mai creativi.

Piață și potențial de dezvoltare

Dat fiind interesul crescând pentru acest tip de educație non-formală, viitorul proprietar al acestei afaceri poate fi sigur că vor exista în continuare părinți interesați și că afacerea va produce constant venituri. De asemenea, beneficiind de suportul master-francizorului, pot fi identificate noi direcții de dezvoltare și ne strategii pentru creșterea volumului de înscrieri în momente-cheie ale anului.

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în uram semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 13-02-2020
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial 10.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 77.815 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 1
Suport si training Da
Motivul vânzării Lipsă timp
Spinning loader