Fabrica turnare piese neferoase

Fabrica turnare piese neferoase
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 1.490.000 EURO
CA Anuală: 3.302.121 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 775.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 207.898 RON
Județ / Localitate: Slatina
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o companie cu capital integral românesc privat, înființată în anul 2003, având o vechime de peste 20 ani in domeniul metalurgic ,care fabrică parți componente din aliaj.

Produse și servicii

În prezent, compania fabrică prin diverse procedee (turnare sub presiune,turnare statica/gravitationala) părți componente pentru mașinile de utilizare generală. Concomitent asigură și servicii de strunjire,filetare,frezare,polizare și ștanțare specifice industriei metalurgice .Prin utilajele performante fabrică o paletă largă de piese cu greutăți de la 0.015kg până la 3kg.

Operațiuni

Operatională începând cu anul 2003, a avut o creștere organică datorită calitatii serviciilor oferite. Parteneriatele societății sunt întemeiate pe încredere și viziune pe termen lung, pe seriozitatea și calitatea produselor oferite.
În prezent societatea are încheiate parteneriate cu branduri de top din domeniul industriei metalurgice produsele fabricate fiind exportate în tări precum Germania,Franța,Italia,Spania,Anglia,Israel.
Prezența constantă în piața de profil,modernizarea constantă a utilajelor și îmbunătățirea proceselor de producție l-au recomandat ca partener de încredere pentru piața externă de profil.

Active tangibile și intangibile

Obiectivul este de a oferi cumpărătorului 100% din pachetul de acțiuni, iar actuala conducere va sprijini tranziția către noii proprietari și va oferi suport dacă este necesar. Vânzarea completă a afacerii include valoarea imobilului în suprafață de 4200mp cu o hala de 2200de mp evaluata la un pret de 775.000 euro. De asemenea sunt inculse in pretul de vanzare,utilajele necesare desfasurarii activitatii(societatea are implementat un proiect de fonduri europene de 1 milion de euro),materia primă,majoritatea obiectelor de inventar.

Piață și potențial de dezvoltare

Optimiști în legătură cu potențialul de creștere al acestei afaceri, ea se poate extinde relativ ușor în viitor prin fabricarea de piese pentru industria automobilelor (in curs de implementare) sau in alte domenii adiacente

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 02-07-2003
Cifră de afaceri din anii anteriori 4.696.753 RON
Marcă comercială 50.000 EURO
Fond comercial 50.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 726.000 EURO
Inventar aproximativ 20.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 40
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionare