Fabrică de vânzare, producătoare de metale si materiale plastice

Fabrică de vânzare, producătoare de metale si materiale plastice
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: N/A
CA Anuală: 20.000.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Bulgaria

Scurtă descriere

Compania pe care avem onoarea de a o prezenta pe această cale este unul dintre cei mai mari producători independenți de cutii metalice, capace (șurub), capace metalice, etc., pentru sectorul ambalajelor pentru vin, băuturi spirtoase și alimente. Fabrică de vânzare: producător de metale și materiale plastice din Bulgaria.

Această afacere de vânzare dispune de o linie de producție bine dezvoltată, beneficiind și de adăugarea recentă a liniilor de asamblare finanțate prin fonduri europene.

În ceea ce privește operațiunile companiei, menționăm aici faptul că aproximativ 95% din vânzări provin din exporturi către țări precum Franța, Italia, Germania, America de Sud etc.. De la înființare și până în prezent, compania s-a dezvoltat în mod organic, cu o medie de 25%, ritm care poate fi susținut și în următorii ani prin continuarea și actualizarea permanentă a strategiei de business.

De asemenea, această oportunitate se va concretiza prin înlocuirea unei părți a capitalului companiei, întrucât unul dintre cei doi acționari dorește să iasă din afacere, prin vânzarea cotei sale de 50% din companie. Acesta dorește să se retragă din companie din cauza vârstei sale – are deja 70 de ani și nu are intenția și capacitatea de a conduce afacerea în următoarea etapă de creștere.

Fabrica de vânzare - producător de metale și materiale plastice reprezintă o veritabilă oportunitate de investiție într-o afacere care generează un profit constant și care poate fi condusă către performanțe și mai înalte, prin implicare, dedicare și un spirit antreprenorial vizionar.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 200
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A