Fabrică de Mobilă și Atelier de Tapițerie cu Expertiză în Structuri Metalice

Fabrică de Mobilă și Atelier de Tapițerie cu Expertiză în Structuri Metalice
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 1.300.000 EURO
CA Anuală: 3.813.925 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 490.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 46.732 RON
Județ / Localitate: Romania
Țara: Romania

Scurtă descriere

Aceasta este o oportunitate de investiție valoroasă într-o afacere matură, stabilă și profitabilă, cu potențial excelent de dezvoltare. Vechimea în piată, profiturile continue, investițiile realizate constant, reputația solidă și resursele tehnice moderne și complete fac din această afacere o alegere ideală pentru cumpărătorii cu viziune și dorința de a se extinde pe piața mobilierului metalic, MFC/MDF cu tapițerie.

Produse și servicii

Producător de confecții metalice, mobilă pal și mdf, mobilier tapițat.

Operațiuni

În timpul celor 20 de ani de activitate, s-au încheiat contracte favorabile și stabile cu furnizorii de materii prime din țară și din străinătate, fiind încheiate de asemenea acorduri de plată favorabile.

Linia completă de echipamente pentru fabrica de prelucrare a metalului și palului melaminat/MDF oferă posibilitatea de producție completă, de la serii medii la mari, de mobilă metalică (paturi, cadre metalice, structuri metalice, scaune metalice) și pal melaminat / MDF.
Mobilierul este completat cu tapițerie.

Active tangibile și intangibile

Afacerea îți desfășoară activitatea prin intermediul unui grup de două companii având două fabrici moderne de producție dotate cu o linie completă de echipamente pentru mobilierul metalic și MFC/MDF.
Afacerea a dezvoltat produse proprii supuse la teste de încercare și certificate de către organisme independente abilitate privind calitatea și rezistența acestora la rezilientă.
Deține de asemenea drepturi de proprietate industrială protejate - modele de utilitate, modele și design industrial.

Grupul are în activele sale inclusiv proprietăți imobiliare pozitionate strategic geografic, o prezență bună și în continuă evoluție în mediul online, pe cuvinte cheie relevante.

Fabrica dispune de personal cheie calificat și stabil.

Proprietatea imobiliară este situată într-o zonă cu acces rapid la autostradă și la aeroportul internațional Timișoara, iar spatiul de producție este amplasat într-o zonă cu posibilitatea existentă de extindere a spațiilor de producție prin achiziționarea de spații suplimentare la prețuri avantajoase.

Proprietatea imobiliară permite crearea de spații rezidențiale pentru personal. Proprietatea imobiliară este situată într-o zonă cu acces rapid la autostradă și la aeroportul internațional Timișoara, iar spatiul de producție este amplasat într-o zonă cu posibilitatea existentă de extindere a spațiilor de producție prin achiziționarea de spații suplimentare la prețuri avantajoase. Până la sfarșitul anului 2023 proprietatea imobiliară va fi dotată cu 22 panouri fotovoltaice.

Piață și potențial de dezvoltare

Afacerea are un imens potențial de creștere datorită poziționării strategice, extinderii gamei de produse și oportunităților de export. Cu accesul la finanțare deja asigurat și perspectivele de dezvoltare a pieței europene, puteți beneficia de o oportunitate unică într-o industrie în plină expansiune.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 24-04-1991
Cifră de afaceri din anii anteriori 3.869.648 RON
Marcă comercială 70.000 EURO
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 396.468 EURO
Inventar aproximativ 166.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 27
Suport si training Da
Motivul vânzării Retirement