Fabrică de confecții textile și tricotaje

Fabrică de confecții textile și tricotaje
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Corina Mihalcea
Broker de afaceri
Corina Mihalcea
București - Romania
+40 737 963 900
Preț de vânzare: 270.000 EURO
CA Anuală: 690.500 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 400.700 RON
Județ / Localitate: România
Țara: Romania

Scurtă descriere

Afacere profitabilă, unică pe piața din România: fabrică de confecții textile și tricotaje. Deși în ultimii ani producția a fost axată în principal pe tricotaje, firma deține utilaje și personal calificat și pentru producția de confecții textile. Producția se poate adapta foarte ușor în funcție de solicitările pieței.

Produse și servicii

Fabrica produce tricotaje de calitate, atât sub brand propriu, cât și pentru alte firme cu renume în domeniu. Unicitatea afacerii constă în faptul că se pot realiza articole de îmbrăcăminte combinate, îmbinând armonios elementele de confecții textile cu tricotaje, rezultând produse moderne și de mare efect. Producția se poate adapta foarte ușor atât pentru serii mari de produse, cât și pentru serii mici, personalizate în funcție de solicitările clienților.

Operațiuni

Peste 50% din producție este destinată exportului, iar o parte semnificativă este alcătuită din gama de produse vândute sub propriul brand printr-un magazin online.

Active tangibile și intangibile

De-a lungul timpului, firma a participat la numeroase târguri specializate (inclusiv la Paris) și face parte din organisme internaționale de profil, ceea ce certifică recunoașterea calității. Fabrica deține utilaje specializate atât pentru producția de tricotaje, cât și pentru confecții textile. Creația modelelor se realizează în firmă, iar personalul calificat și fidel este de un real ajutor în dezvoltarea acestei afaceri. Odată cu vânzarea afacerii se vor transfera: brand-ul propriu, magazinul online și contractele pe termen lung avute cu clienții externi. Pentru reducerea semnificativă a costurilor de producție, firma este în curs de instalare a unui sistem de panouri fotovoltaice.

Piață și potențial de dezvoltare

Firma a început să fabrice confecții textile în urmă cu 20 de ani, fiind una dintre cele mai de încredere și profesionale din industria de textile. Calitatea produselor, gama diversificată și adaptabilitatea pot ajuta în mod real la dezvoltarea acestei afaceri, atât în România, cât și în UE. La nivel european există o tendință de îndreptare a producției din industria textilă către serii mici de produse, iar această firmă este perfect adaptată pentru această solicitare a pieței.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-03-2003
Cifră de afaceri din anii anteriori 580.000 RON
Marcă comercială 0 EURO
Fond comercial 0 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 60.000 EURO
Inventarul inclus în preț Nu
Număr de angajați 12
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionare