Fabrică de colectare a laptelui, procesare, producție și comercializare de produse lactate

Fabrică de colectare a laptelui, procesare, producție și comercializare de produse lactate
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 493.000 EURO
CA Anuală: 2.512.764 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 165.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 140.000 RON
Județ / Localitate: Arad
Țara: Romania

Scurtă descriere

Cu o istorie de succes care se întinde pe parcursul a aproape trei decenii, această fabrică de Procesare a Laptelui și Produse Lactate a devenit sinonimă cu calitatea și inovația în industria lactatelor. De la momentul înființării sale în 1996, această afacere a reușit să câștige încrederea și loialitatea clienților săi, consolidându-și poziția ca un jucător de frunte pe piața produselor de lactate din Vestul țării.

Produse și servicii

Sub marca înregistrată și cu 3 Produse Atestate Tradițional , această fabrică produce o gamă diversificată de produse lactate, inclusiv: Iaurt, Telemea, Kefir, Lapte bătut, Brânză, Caș.
Acestea sunt obținute din lapte de vacă, oaie, capră și bivolită, oferind diversitate și autenticitate pe piața produselor lactate.

Operațiuni

Această afacere se bucură de operațiuni integrate, cuprinzând procesare, depozitare și vânzare. Produsele comercializate se regăsesc în centre comerciale, unde există standuri proprii de vânzare, dar și în magazinul online, oferindu-le clienților multiple opțiuni pentru achiziție.

Active tangibile și intangibile

Afacerea este oferită la vânzare ca un pachet complet. Include un activ imobiliar unde se desfășoară activitatea(hală de producție). De asemenea, acest pachet include o stampilă ovală, marcă înregistrată reprezentând un activ intangibil valoros, care conferă recunoaștere brandului. Se oferă posibilitatea de a achiziționa un alt imobil și teren în vecinătatea fabricii, (la cerere), deschizând astfel noi oportunități de extindere și dezvoltare ale afacerii.

Piață și potențial de dezvoltare

În zona de vest a României, care include județele Arad, Timiș și Bihor, industria procesării laptelui și a produselor lactate are un potențial semnificativ. Acesta se bazează pe resurse agroalimentare bogate, creșterea puterii de cumpărare, oportunități de export.
Zona de vest poate beneficia de interesul crescut al consumatorilor pentru produse lactate sănătoase, organice și tradiționale, cum ar fi brânzeturile atestate tradițional. Dezvoltarea industriei lactatelor poate fi susținută și de turismul agricol și de promovarea produselor locale și a experiențelor tradiționale.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 07-11-1996
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.199.900 RON
Marcă comercială 20.000 EURO
Fond comercial 62.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 20.000 EURO
Inventar aproximativ 10.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 9
Suport si training Da
Motivul vânzării Probleme de sănătate ale administratorului