Vând magazin online - 3Pitici.ro

Vând magazin online
Oraș : Sector 4
Județ : Bucuresti
Preț de vânzare : 490000
Profit din exploatare (EBITDA) : 15455
CA Anuală : 1779653

Această afacere a fost inițiată de oameni pasionați cu experiență de peste 10 ani în ecommerce și marketing și care și-au dorit ca ideea lor să devină reală și să creadă în ea până la sfârșit.
Povestea celor 3Pitici a început acum 7 ani, când aceștia și-au propus ca fiecare comandă să reprezinte pentru client o experiență magică și placută.

Magazin online de vânzare cu peste 15.000 de jucării și articole pentru copii și bebeluși, de la cărucioare pentru copii, scaune auto, până la jucarii de exterior. Spre deosebire de majoritatea magazinelor online de profil, la 3Pitici toate produsele din ofertă sunt prezentate în detaliu, însoțite de poze și materiale video, astfel încât clientul să aibă toate datele atunci când achiziționează un produs. „Misiunea 3Pitici este să ajutăm la creșterea piticului fiecărei familii și să fie parte din aceasta.” Cu feedback pozitiv conform compari.ro.

Petrecarici.ro este un magazin online care pune la dispozitie o gamă largă de costume și accesorii de petrecere pentru copii și adulți, potrivite pentru orice vârstă. Pe site vei găsi o mulțime de modele de costume de serbare de prinț, prințesă, floare, îngeraș, dar și costume de Halloween sub forma de vampir, schelet, vrăjitoare. Pentru adulți, gama de deghizări cuprinde costume de aviator, pirat, politistă, moș crăciun și multe altele. Totodată, vei găsi și o mulțime de accesorii tematice pentru petreceri precum peruci, măști, bijuterii și decorațiuni pentru Halloween, Crăciun, Paste și multe altele.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Educație și copii,Divertisment și recreere
Marcă comercială : 15000
Fond comercial : 250000
Inventar aproximativ : 17061
Suport si training : da
Număr de angajați : 1
Cifră de afaceri din anii anteriori : 925820
Motivul vânzării : Plecare din tara