Franciză de vânzare - programare și robotică pentru copii, în Brașov

Franciză de vânzare
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 20000
Profitul Anual : N/A
CA Anuală : 21756
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Acum aproximativ 2 ani actualii proprietari căutau o idee în care să investească, ceva care să contribuie la dezvoltarea viitorului. Astfel, o franciză dedicată educației digitale a părut cea mai bună alegere la acel moment.

În urma unei analize de piață și a consilierii de specialitate, de la consultanți specializați în francizare, decizia de investiție a fost luată în direcția unui parteneriat cu echipa unei francize de renume care activează pe segmentul educației TIC și IT.

O astfel de franciză de vânzare va oferi viitorului proprietar mai mult decât o simplă afacere și sursă de venit, ci va fi o adevărată șansă de a aduce o contribuție pozitivă în ceea ce privește accesul copiilor din comunitatea locală la cunoștințe și abilități digitale. 

Cea mai mare provocarepe care au întâmpinat-o proprietarii acestei francize de vânzare a fost adaptarea la contextul pandemiei, care, cu siguranță, a schimbat modul în care se desfășoară activitatea zilnică, întâlnirile cu copiii, nevoile  logistice și livrarea cunoștințelor digitale complete, online sau la fața locului. Totuși, actualii proprietari ai francizei de vânzare au creat o strategie de succes, reușind să se adapteze restricțiilor și să îmbunătățească serviciile, să devină mai flexibili și mai creativi.

Dat fiind interesul crescând pentru acest tip de educație non-formală, viitorul proprietar al acestei afaceri poate fi sigur că vor exista în continuare părinți interesați și că afacerea va produce constant venituri. De asemenea, beneficiind de suportul master-francizorului, pot fi identificate noi direcții de dezvoltare și ne strategii pentru creșterea volumului de înscrieri în momente-cheie ale anului. 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2020-02-13
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 10000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 77815
Suport si training : Da
Număr de angajați : 1
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Lipsă timp