Echipamente profesionale de sunete și lumini

echipamente scenotehnică
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 2200000
Profit din exploatare (EBITDA) : 1348229
CA Anuală : 8311118

Descriere generală

Lider în piața de profil, cu peste 20 de ani de experienta, activitatea a fost centrată exclusiv in domeniul echipamentelor de lumini, sunet, video și scenotehnică. Societatea a ajuns să gestioneze un portofoliu de clienți impresionant, la nivel național, atât dintre instituții ale statului cât și din zona firmelor private.

Produse și Servicii

În momentul de față, societatea reprezintă legal în România o gamă largă a unor branduri recunoscute internațional. Aceste echipamente sunt folosite în dotarea sălilor de teatru, cinema, cămine culturale, stadioane, săli de sport, scene mobile etc.

Operațiuni

Societatea, pe lângă comercializarea și distribuția produselor, oferă și următoarele servicii: proiectare, montaj, asistență tehnică, instruirea personalului calificat al beneficiarului, service în garanție și post-garanție. În cadrul companiei se acordă o deosebită importanță calității resurselor umane, selectând personal calificat și oferind posibilitatea specializării continue a acestuia, prin participare la cursuri, seminarii și prezentări oferite de producători.

Active tangibile

Activitatea dispune de spațiu închiriat de 350mp-400mp format din depozit +birou, cu toalete, drum cu acces facil cu tir. Este complet autorizat și dotat cu rafturi pentru depozitare industrială, utilaje pentru manipularea și stivuirea în rafturi a produselor, mobilier de birou, echipamente de lucru (calculatoare, imprimante etc.), autoutilitară și două automobile ale personalului.
Societatea este unic importator al unor mărci direct de la producător,
- piață formată, portofoliu activ de clienți loiali, acoperire națională de distribuție,
- vânzarea directă către instituții , clienți recurenți.
- stoc de marfă disponibil
- rotația de stoc perioada scurtă.

Piață și Potențial

Piața pe acest segment este în continuă dezvoltare. Totodată echipamentele din domeniu sunt în continuă inovare, mereu apărând produse noi cu eficacitate mai mare sau cu destinații noi. Începând din septembrie 2022 a fost lansat noul site de tip magazin online, având că scop penetrarea de noi piețe și implementarea de noi produse, ceea ce va conduce la mărirea cifrei de afaceri și implicit a profitului.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Comerț cu ridicata și distribuitori
Afacere stabilită în data de : 1992-12-18
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 1715000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 8
Cifră de afaceri din anii anteriori : 6636361
Motivul vânzării : Lipsă succesori