Parc de agrement de vânzare

Parc de aventură de vânzare
Oraș : N/A
Județ : N/A
Preț de vânzare : 2000000
Profit din exploatare (EBITDA) : 1421629
CA Anuală : 3484270
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Una dintre cele mai valoroase afaceri din România, în domeniul activităților sportive și recreative în aer liber, își caută un nou proprietar. Susținem etichetarea anterioară ca „una dintre cele mai valoroase afaceri” prin analiza excelenței operaționale dovedite de această afacere, pentru cel puțin 4 caracteristici de bază:

  • profitabilitatea operațională
  • managementul de tip Kaizen aplicat în toate procesele de business
  • politica de marketing
  • contribuția și impactul în dezvoltarea domeniului de activitate

Firma are peste 8 ani de activitate, a înregistrat profit în fiecare an (inclusiv în 2020, an cu restricții specifice pandemiei) și are o creștere anuală a CA în medie cu 19%, nu are datorii sau credite și este eligibilă pentru accesarea fondurilor europene. Cele mai importante segmente de clienți sunt familiile cu copii și grupurile de turiști, iar canalele de comunicare cu aceștia sunt reprezentate de website-ul propriu, pagina de Facebook și Instagram, precum și canalul de YouTube.

Firma și-a construit un brand puternic și o poziție de top, atât la nivel național, cât și internațional, motiv pentru care suntem restricționați în prezentarea activității și serviciilor oferite în cadrul acestui teaser. Pentru detaliile despre această oportunitate de investiție strategică, puteți contacta business brokerul mandatat de vânzător să-l reprezinte.

 

 

 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : 78025
Suport si training : Da
Număr de angajați : 31
Cifră de afaceri din anii anteriori : 2333950
Motivul vânzării : Reprofilare domeniu de activitate