Afacere la cheie în Focșani - centru pentru evenimente, profitabil și recunoscut în zonă

Afacere la cheie Focșani
Oraș : Focsani
Județ : Vrancea
Preț de vânzare : 560000
Profitul Anual : 69000
CA Anuală : 1380000
Patrimoniu Imobiliar : 500000
Astăzi vă prezentăm o afacere la cheie, situată în Focșani, purtătoare de profit. Astfel, propunem spre vânzare un restaurant pentru evenimente, nou construit, având o capacitate totală de 170 de locuri.
 
Restaurantul este situat într-o zonă ușor accesibilă, cu vizibilitate bună, chiar la șoseaua principală și are o suprafață totală de aproximativ 600mp.
 
Această afacere la cheie este structurată astfel:
  • Bucătăria este complet dotată și utilată cu toate echipamentele necesare preparării meselor pentru un număr mare de persoane. Astfel, toate echipamentele din dotare sunt din gamele de ustensile profesionale pentru HoReCa: cuptor Rationalmese speciale din inox și cameră frigorifică încăpătoare.
  • Spațiul administrativ al restaurantului se compune din două birouri, toalete și duș pentru personal, precum și alte câteva camere anexe.
  • Sala de petrecere și servire a mesei are o capacitate de 170 de locuri, iar în imediata apropiere se găsesc barul și toalete speciale pentru invitați.
  • De asemenea, centrul de evenimente deține o parcare proprie generoasă, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 900 mp.
  • Mai mult, în spatele clădirii principale a centrului de evenimente se află  un teren pe care deocamdată nu există nicio construcție. Acest lot de teren se întinde pe o suprafață de aproximativ 1000 mp.
Această afacere la cheie are numeroase avantaje, dintre care menționăm aici faptul că locația deține toate autorizațiile necesare, afacerea fiind gândită încă de la început ca centru pentru organizarea de evenimente. De asemenea, un alt avantaj major este reprezentat de poziția localului, cu o foarte bună vizbilitate stradală, precum și de posibilitatea extinderii activități prin adăugarea unei alte construcții pe terenul deocamdată neutilizat, din spatele centrului de evenimente. 
 
În prezent, activitatea centrului este în derulare, afacerea fiind 100% funcțională și cu un real potențial de dezvoltare, în diferite direcții.
 
Centrul este recunoscut în împrejurimi ca fiind un spațiu ideal pentru evenimente, proprietarul fiind foarte implicat în a promova servicii de cea mai bună calitate.
 
Această afacere la cheie se vinde din pricina relocării proprietarului.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Divertisment și recreere,Alimente și restaurante,Turism: Hotel, Pensiune
Suport si training : Da, cât este necesar.
Motivul vânzării : Mutarea proprietarului în altă localitate