Afacere de vânzare în Brașov: pub & grill

Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 100000
Profit din exploatare (EBITDA) : N/A
CA Anuală : N/A
Vă prezentăm astăzi o ofertă de cumpărare a unei afaceri în domeniul HoReCa, situată în centrul orașului Brașov, într-o zonă frecventată atât de localnici, cât și de turiști.
 
Afacerea, aflată chiar în centrul orașului, are un vad comercial foarte bun și o capacitate de 150 de locuri pe scaune. Beneficiind de notorietatea câștigată în timp, datorită  serviciilor de primă clasă, precum și a îmbunătățirilor continue făcute, locația reușea să atragă peste 300 de persoane pe seară.  
Denumirea de „pub" provine de la termenul englez „Public house", care se traduce prin „casă publică" și reprezintă locul în care se întâlnesc oamenii pentru a socializa,  pentru a mânca sau a servi o cafea, iar seara au loc ieșiri cu prietenii, pentru a discuta și a servi o băutură de calitate într-un mediu plăcut. Exact aceasta este atmosfera pe care actualul proprietar al afacerii a dorit să o creeze în localul său.
   
Inspirat de pub-urile contemporane din Londra, acest loc diferita de concurență prin modul în care e decorat, cu mai mult lemn și un bar clasic din lemn în mijloc, adăugând muzică excelentă, oferind astfel clienților o experiență inedită.
Beneficiind de echipamente profesionale de sonorizare și lumini ambientale de înaltă calitate, se pot organiza diferite petreceri private, concerte live, stand-up comedy, etc...
De-a lungul activității, locația a strâns numeroase recenzii pozitive:
„Best place in town! Good energy, nice people and best party!”
„Nice place and staff!”
„Lovely place, great food, excellent service and friendly staff!”
„The best Guinness! Perfect served! Live music and best entertainment!”
„Bella ambientazione musica a palla il personale è cordiale ma sopratutto è frequentato da gente ok . . . Consigliato!”
 
Pe lângă aceste atuuri, pub-ul are și un brand cu adevărat puternic în oraș, fiind foarte bine cunoscut în zonă pentru calitatea serviciilor oferite și pentru petrecerile iconice organizate aici. 
 
Astfel, viitorul proprietar al acestei afaceri de vânzare va beneficia din plin de renumele deja creat, de clientela care abia așteaptă să revină în locație și de vadul pietoncal deosebit, care asigură succesul unei astfel de locații.
 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 02-03-2015
Finanțarea vânzătorului/bănci : 50000
Marcă comercială : 15000
Fond comercial : 20000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 30000
Suport si training : Da
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Implicare în alte afaceri