Afacere de vânzare - centru profitabil pentru închirierea autorulotelor

Oraș : Otopeni
Județ : Ilfov
Preț de vânzare : 250000
Profit din exploatare (EBITDA) : 541834
CA Anuală : 1064632
Patrimoniu Imobiliar : 255000

Vă propunem spre investiție o oportunitate excelentă pentru orice antreprenor pasionat de călătorii sau cu apetit pentru un domeniu deosebit pe piața din România: afacere de vânzare în domeniul închirierii de autorulote, activitate ce a cunoscut o creștere substanțială de cerere în perioada anului 2020, pe fondul limitării posibilităților de călătorie și cazare impuse din pricina pandemiei de coronavirus.

Această afacere de vânzare deține, în acest moment, 4 autorulote noi, încă aflate în garanție, având maximum 20.000 kilometri la bord. Autovehiculele au o capacitate de 6 persoane, Family Premium, model modern, lansat în anul 2019 și sunt complet utilate, mobilate și pregatite de aventuri pe roți.

Compania care desfășoară această activitate este înființată în 2015, iar din 2020 și-a schimbat obiectul de activitate, intrând pe piața deosebită a serviciilor de închiriere a autorulotelor. Un atu deosebit de important al acestei afaceri de vânzare este faptul că firma este eligibilă pentru accesarea unui grant de investiții pe măsura 3, coorodnate de către Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, oportunitate investițională ușor de accesat și care va genera fără îndoială o creștere sustenabilă a afacerii.

De asemenea, menționăm aici faptul că societatea face parte dintr-un grup extins de firme, iar motivul vânzării acesteia este decizia acționarului de a se concentra pe alte activitățti din grup.

În fine, o afacere ce are ca obiect de activitate închrierea de autorulote este o oportunitate excelentă de dezvoltare pentru antreprenorii dornici să exploreze beneficiile unui domeniu dinamic, cu posibilități deosebite de dezvoltare rapidă și care poate fi gestionată de oriunde, fiind un business pe roți.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 23-06-2015
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 1240000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 511000
Motivul vânzării : Recalibrarea spre alte afaceri din grup