Dealer de autorulote de vânzare

Dealer de autorulote de vânzare
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 1.550.000 EURO
CA Anuală: 1.700.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: Limburg
Țara: Belgium

Scurtă descriere

Din 2006, această companie și-a construit o reputație excelentă în sectorul agrementului ca francizat în rândul clienților și furnizorilor. În 2010, a început să vândă un brand puternic și e lider de autorulote în segmentul superior al pieței. Această poziție puternică pe piață se datorează actualului său manager care, cu un ochi pentru precizie, calitate și o ofertă de servicii competitivă, know-how tehnic cu numeroase opțiuni de finisare și un serviciu de montaj intern, oferă cea mai bună finisare posibilă pentru vehicule second-hand și montarea de accesorii pe vehicule noi. Datorită acestor eforturi, această companie a atins un segment de piață de clienți excelenți și se află într-un punct de cotitură în care se caută o nouă dinamică pentru a se adresa atât pieței belgiene, cât și publicului olandez.

Deși acest dealer are exclusivitate de marcă doar pentru Flandra, exporturile către Olanda și Luxemburg sunt în creștere. Pentru o companie străină care dorește să intre pe piața belgiană a autocaravanelor

Cumpărător ideal: dealer existent în produse și servicii similare cu legătură cu timpul liber. Investitor care vrea să locuiască într-o zonă verde – aproape de această companie. Capitalul propriu ar trebui să fie de cel puțin 20% sau 300.000 EUR.

Această companie flamandă este situată într-o zonă IMM-urilor, cu o locație liniștită lângă zona verde. Autostrada oferă o accesibilitate excelentă. Amplasamentul polivalent are o suprafață totală de 5.193 m². Suprafața construita este de 966 mp, iar 180 mp este utilata pentru locuit la parter.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 3
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A